Huzursoft Adisyon Takip

Huzursoft Adisyon Takip

Versiyon/Sürüm1.50
LisansÜcretsiz
DilTürkçe
Dosya Boyutu15.60 MB
ÜreticiHuzursoft
İşletim SistemiWindows
Eklenme Tarihi5 yıl önce
Güncelleme Tarihi5 Mayıs 2019
Kırık link bildir Yorum Yaz indir (15.60 MB)

Müşterileri Algılayan Ücretsiz Adisyon Sipariş Programı

Huzursoft adisyon takip programı pro 1.0 indir ile müşterileriniz hakkında bilmeniz gereken tüm detayları öğrenebilirsiniz. Sınırsız müşteri kaydı girebilme özelliği bulunan programın oldukça donanımlı olduğunu söylemek mümkündür. Çoğu zaman sipariş temelli çalışan fast food, restoran ve kafe işletmeleri, siparişle ilgili sorunlar yaşayabilmektedirler. Bu sorunları aşabilmek için size yardımcı olabilecek, işletmenin daha profesyonel çalışmasını sağlayacak Ücretsiz Müşteri Takip Programı kullanabilmeniz mümkündür.

Adisyon ve müşteri takip programı sayesinde ihtiyacınız olan tüm detayları dokunmatik ekranınızda bulabilirsiniz. Her türlü işletmenin sipariş ve müşteri takibini yapabilmesi için bu tarz bir programa ihtiyacı vardır. Siz de kendi işletmeniz için deneyerek faydalı olduğunu görebilirsiniz.

Huzursoft Adisyon Takip Programı Pro 1.0 Nedir?

Huzursoft adisyon takip programı pro 1.0, bugün pek çok işletme tarafından kullanılan sipariş takip programıdır. Bir işletmenin almış olduğu siparişi girme, hazırlama, paketleme, servise çıkarma, müşteriye teslim etme sürecinde tamamıyla yanında olan bir programdır. Süreç içerisinde oluşabilecek aksiliklere engel olmaksa, program sayesinde çok daha kolaydır.

Müşteri algılama özelliği bulunan bu program sayesinde daha önce sipariş vermiş tüm müşterileriniz kayıt altına alınabilmektedir. Bu sayede adres ve ulaşım sorunu ortadan kaldırılmaktadır. Özellikle büyük şehirlerde adres aramanın nasıl bir zaman kaybı olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Bu bakımdan takip programı kullanılması büyük bir avantajdır.

Huzursoft Adisyon Takip Programı Pro 1.0 Özellikler

Huzursoft tarafından hazırlanacak olan sipariş takip programı birçok açıdan işinizi kolaylaştıracaktır. Satmış olduğunuz ürünlerin satış takibini yapabilme, hangi ayda ya da günde kime ne kadar satılmış görebilme, tüm satışlarda rahatlıkla KDV uygulayabilme, müşteri bilgilendirme sürecinde müşterilere toplu olarak SMS gönderebilme, müşterilerin her birine e-posta iletebilme özelliği bu program sayesinde mümkün olabilmektedir.

    Benzer Programlar

  • Restaurant Cafe Takip Restaurant Cafe Takip
    TürkçeDeneme Sürümü7.3 MB
  • MeliPOS Restoran Otomasyon Yazılımı MeliPOS Restoran Otomasyon Yazılımı
    TürkçeDeneme Sürümü
  • Huzursoft Adisyon Takip HAKKINDA YORUM YAZIN