Batak İnternetsiz PC

Batak İnternetsiz PC

Versiyon/Sürüm4.0
LisansÜcretsiz
DilTürkçe
Dosya Boyutu1.80 MB
ÜreticiSNG Games
İşletim SistemiAndroid Mobil / iphone Mobil
Eklenme Tarihi6 yıl önce
Güncelleme Tarihi28 Nisan 2019
Kırık link bildir Yorum Yaz indir (1.80 MB) iOS indir Android indir

Mobil İnternetsiz Batak Oyunu

İnternetsiz Batak PC indir, Windows bilgisayarlarda  oyun oynamak isteyen kişiler için en popüler oyundur. Batak İnternetsiz PC Dünya genelinde binlerce kişi tarafından oynanan ve sevilen batak oyunu, android cihazlara transfer edildiğinde çok daha fazla talep görmeye başladı. Bu ilgi hem cep telefonları hem de tabletlerde rahatlıkla oynanmasına dayandırılabilmektedir. Windows oyunlar arasında en çok talep görenlerden biri olması, batak oyununun gün be gün gelişmesini sağlamaktadır.

Batak internetsiz pc mobil oynandığı için cep telefonunuzda internet paketiniz olmasa dahi rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Batak İnternetsiz Nedir?

Batak internetsiz Windows için en sevilen kâğıt oyunlarından biri denilebilir. Batak mobil oyun uygulaması olarak basit bir içeriğe sahip olması, kullanımını kolaylaştırmaktadır. Oyunun kurallarını bilmeniz, yapay zekâya karşı mücadele etmenizi kolaylaştıracak ve sürecin daha keyifli ilerlemesini sağlayacaktır.

Sade bir arayüze sahip olan oyun uygulaması bu özelliği sayesinde hemen her yaştan oyuncuya sahiptir. Batak internetsiz PC Genç yaşlı fark etmeksizin binlerce kişi tarafından oynanan, eğlenceli sonuçlar alınan oyunlardan bir tanesidir. Batak oyununda en çok tercih edilen şekli ihaleli bataktır. İhaleli batak oyunu diğer arkadaşlar ile oynayayıp eğlenceli  vakitler geçirmenize olanak sağlamaktadır. İhaleli batak oyunu sizlere tavsiye edeceğimiz güzel bir oyundur.

Cihazlarınızda oldukça az yer kaplayan uygulama, depolama sıkıntısı yaşamanızı engellemektedir.

    Benzer Programlar

  • Super Mario Bros Pc indir Super Mario Bros Pc indir
    TürkçeÜcretsizWeb
  • Gamyun Pc Türkçe Gamyun Pc Türkçe
    TürkçeÜcretsiz
  • Batak İnternetsiz PC HAKKINDA YORUM YAZIN