HELI-X Uçak Simülatörü

HELI-X Uçak Simülatörü

Versiyon/Sürüm7.0
LisansÜcretsiz
DilTürkçe
Dosya Boyutu2.4 MB
ÜreticiHELI-X Oyunları
İşletim SistemiWindows
Eklenme Tarihi5 yıl önce
Güncelleme Tarihi4 Mayıs 2019
Kırık link bildir Yorum Yaz indir (2.4 MB)

HELI-X Windows Uçak Simülasyon Oyunu

HELI-X indir, Pc bilgisayarınıza ücretsiz indirip RC model uçak simülasyon oyunu olarak karşımıza çıkan gerçekci ve kaliteli bir uçak simülasyon oyunudur.

Eşsiz bir uçak simülatörü deneyimi sunan HELI-X oyununu bilgisayarınıza ücretsiz indirip oynayabilşirsiniz. Kaliteli grafikleri ve gerçekci atmosferiyle ön plana çıkan oyunda farklı uçakları kontrol edebiliyoruz.

HELI-X uçak simülatörü oyununda RC model uçaklara ilgisi olan uçak simülasyonu oyunu severler için alternatif güzel bir oyun olduğunu söyleyebilirim. Gerçekci fizik kontrolleri ve kontrolleriyle dikkat çeken oyunda gerçek bir RC model uçağını kontrol ediyor hissine kapılacaksınız.

PC Uçak simülatörü oyununda uçak çeşitleri olduğu kadar RC model helikopterlerde bulunmaktadır. İstediğiniz helikopter modelini alıp uçurabileceğiniz ve ücretsiz olarak oynayabileceğiniz oyunda gerçekci bir uçak simülasyonu deneyimi kazanacaksınız. HELI-X ücretsiz PC oyunu profesyonel pilotlara hizmet veren ve aynı zamanda antrenman yapmanızı sağlayan oyun tarzına sahiptir.

    Benzer Programlar

  • City bus simulator 2 Münih indir City bus simulator 2 Münih indir
    ingilizceDeneme Sürümü3.7 gb
  • Second Life Second Life
    TürkçeÜcretsiz30 MB
  • HELI-X Uçak Simülatörü HAKKINDA YORUM YAZIN