American Truck Simulator Save Dosyası

American Truck Simulator Save Dosyası

Versiyon/Sürüm1.0
LisansÜcretsiz
DilTürkçe
Dosya Boyutu4,1 MB
Üreticiindirson
İşletim SistemiWindows
Eklenme Tarihi5 yıl önce
Güncelleme Tarihi10 Şubat 2022
Kırık link bildir Yorum Yaz indir (4,1 MB)

American Truck Simulator Yüzde 100 Save Dosyası

American Truck Simulator Save Dosyası indir, oyunun tamamen yüzde 100 bitmiş save dosyasını indirip istediğiniz tırı sınırsız para ile alıp oyuna başlayabilirsiniz.

American Truck Simulator save dosyası, simülasyon oyunlarında kendini ispat etmek isteyenler için önerilen oyunlardan bir tanesidir. Bir hile programı olarak birçok kişinin ihtiyacı olan bu özel program, oyunu rahatlıkla oynayabilmek için işe yaramaktadır.

American Truck Simulator oynamak isteyen pek çok kişi oynarken görevlerden ve para sıkıntısından sıkıldığını vurgulamaktadır. Bu sıkılmanın temel nedeni para olmadan pek çok şeyi halledememektir. Buna engel olmak için American Truck Simulator yüzde 10 save dosyası indirilmektedir. Böylece oyun belli tabular arasında geçmemekte rahatlıkla oynanabilmektedir.

American Truck Simulator Save Dosyası İndir

American Truck Simulator yüzde 100 save dosyası indirmek için cihazınızın Windows işletim sistemine sahip olması gerekmektedir. Bu işletim sistemini içeren cihazda kurulum oldukça kolaydır. İki ayrı dosya şeklinde indirdikten sonra size uygun olan herhangi bir tanesini seçip belgelerim, Ats ve profiles klasörüne atmanız gerekmektedir. Bu pc oyun yaması dosya oyunun tamamıyla bitirilmiş şekilde ortaya çıkmasını sağlamaktadır. Yüksek seviye ve sınırsız şekilde para sahibi olma amacı olan kişiler bu programı kurarak istediği gibi oyuna devam edebilmektedir.

    Benzer Programlar

  • Far Cry 5 Türkçe Yama indir Far Cry 5 Türkçe Yama indir
    TürkçeÜcretsiz1 MB
  • Far Cry 3 %100 Türkçe Yama indir Far Cry 3 %100 Türkçe Yama indir
    TürkçeÜcretsiz168 MB
  • American Truck Simulator Save Dosyası HAKKINDA YORUM YAZIN