WeGame X

WeGame X

Versiyon/Sürüm0.1
LisansÜcretsiz
Dilİngilizce
Dosya Boyutu47 MB
ÜreticiTencent Games
İşletim SistemiWindows
Eklenme Tarihi5 yıl önce
Güncelleme Tarihi13 Nisan 2019
Kırık link bildir Yorum Yaz indir (47 MB)

WeGame X Tencent Dijital Oyun Platformu

WeGame X indir, Tencent Games tarafından geliştirilen WeGame X Tencent’in kendi yaptığı oyunları yayınladığı ve geliştirdiği dijital oyun platformu programıdır.

Dijital oyun platformu WeGame X, geride bıraktığımız yıllarda Activision-Blizzard, Ubisoft, Epic Games ve Riot Games’te yüzde 40’a varan hisseye sahip olan çinli grup şirket Tencent Gaming Platformu diyebilirim.

WeGame X oyun platformu Çin’de bulunan dijital mağazası ve başlatıcı programıdır. Hong Kong’daki sunucularla yeni Tencent dijital oyun platformu WeGame X ile oyun indirebilirsiniz. Şuanda yapım aşamasında olup içerisinde sadece 17 adet oyun bulunmaktadır. İlerleyen günlerde birçok oyunu Tencent’in oyun platformu olan WeGame’de görebilirsiniz.

Erken erişim olaran etiketlenen ve özellikler Çince oyunlar yer alan Portia At My Time ve Forts gibi bağımsız oyunlar bulunuyor. WeGame oyun platformu başlatıcı, kullanıcı incelemeleri, tür etiketleri ve çevirimdışı mod gibi özellikler içermektedir. Ücretsiz oyun indirebileceğiniz Tencent oyun platformunda oyunların hangi dilleri desteklediğini de görebilirsiniz.

    Benzer Programlar

  • MEmu MEmu
    TürkçeÜcretsiz1.2 MB
  • XFire Türkçe Yama XFire Türkçe Yama
    TürkçeÜcretsiz32 KB
  • WeGame X HAKKINDA YORUM YAZIN