Parsec

Parsec

Versiyon/Sürüm1.0
LisansÜcretsiz
Dilİngilizce
Dosya Boyutu57.1 MB
ÜreticiParsec
İşletim SistemiWin7/Win8/Win8.1/Win10
Eklenme Tarihi6 yıl önce
Güncelleme Tarihi30 Ekim 2018
Kırık link bildir Yorum Yaz indir (57.1 MB)

Parsec Uzaktan Oyun Oynama Yardımcısı

Parsec indir, Windows oyun bilgisayarınızı uzaktan yönetebilmenizi sağlayan yazılım sayesinde her yerden bilgisayarınıza bağlanıp oyun oynamanıza yardımcı olan bir yazılımdır.

Her nerede olursanız olun dilediğiniz her yerden oyun bilgisayarınıza bağlanıp oyunlarınızı yüksek kalitede oynamanızı sağlayan Windows oyun yardımcısı programıdır. Oyun oynama deneyiminizi en üst seviyeye çıkarabileceğiniz ücretsiz bir oyun oynama yazılımıdır.

Parsec ile oyun bilgisayarınıza erişip arkadaşlarınızla online oyunlar oynamaya devam edebilmenize olanak sağlar. Çok oyunculu oyunları ve diğer oyunları bilgisayarınızla uzaktan bağlantı kurarak oynama imkanı tanıyor. Parsec Windows oyunları 60 FPS ile yüksek görüntü kalitesi ve yüksek performans ile etkili bir oyun deneyimi sunduğunu söyleyebilirim.

Oldukça basit bir kullanım sahip olan Windows oyun yardımcısı Parsec, oyunları istediğiniz yerde oynamaya devam edebilmeniz için hizmet vermektedir. Eğer oyun oynamayı seviyorsanız mutlaka Parsec oyun yardımcısını ücretsiz olarak indirip kullanmaya başlayabilirsiniz.

    Benzer Programlar

  • DirectX 9.0 DirectX 9.0
    İngilizceÜcretsiz95.6 MB
  • DirectX 11 DirectX 11
    İngilizceÜcretsiz28 MB
  • Parsec HAKKINDA YORUM YAZIN