Modern Combat 6 Versus

Modern Combat 6 Versus

Versiyon/Sürüm2018
LisansÜcretsiz
DilTürkçe
Dosya Boyutu2.3 GB
ÜreticiGameloft
İşletim SistemiWindows Pc / Android / iPhone iOS
Eklenme Tarihi6 yıl önce
Güncelleme Tarihi7 Şubat 2018
Kırık link bildir Yorum Yaz indir (2.3 GB) iOS indir Android indir

Modern Combat 6 Versus Multiplayer FPS Oyunu

Modern Combat 6 Versus indir, online (çevirimiçi) Android , iOS ve bilgisayar Pc için en iyi FPS windows savaş oyunudur. Ücretsiz indirip multiplayer (çoklu oyunculu) destekli 4’e 4 takımlar (timler) halinde 5 farklı haritada gerçek oyunculara karşı savaşıyoruz. Gameloft’un geliştirdiği en iyi mobil FPS oyunu olarak karşımıza hikaye odaklı oyun tarzıyla çıkıyor.

Oyunun grafikleri, oynanışı, oyun dinamikleri, kontrolleri ve sunmuş olduğu hikaye odaklı içeriği ile Modern Combat Versus oyunu FPS oyunu ücretsiz türleri arasında başarılı olmuştur. Serisinin yeni oyunu Versus Türkçe dil desteği ile geliyor. Böylelikle oyun içerisindeki hikayeyi anlamız ve menülerde anlayarak dokunmamız için önem arz ediyor.

Modern Combat Versus, oyunun Türkçe gelmesiyle Türk oyun severler adına önemli bir gelişme olmuştur. Çünkü birçok FPS oyununda TR dil seçeneğini görmemiz mümkün olmuyor. Oyun boyutu 2 GB olup oyun içerisinde silah, araç ve gereç satın alımları mevcuttur.

Modern Combat Versus Nasıl Oynanır

Oyunu online oynayabildiğimiz için rakiplerimizi yenebilmek için multiplayer modu geliştirilmiştir. Böylelikle 4’e 4 ile savaşlara katılıyor ve hedefler doğrultusunda ilerleme kaydediyoruz. Askerlerin farklı yetenekleri olduğu gibi benzersiz silahlarla tam donanımlı olara donatılmışlardır. KORP ve OCTO, savaş birliklerinden birini seçerek gruplara ayrılıyor ve göreviniz karşınızda bulunan takıma karşı strateji hamleler yaparak galip gelmektir.

    Benzer Programlar

  • Ace Combat 7 Skies Unknown Ace Combat 7 Skies Unknown
    İngilizceÜcretsiz
  • First Blood indir First Blood indir
    TürkçeÜcretsizWeb
  • Modern Combat 6 Versus HAKKINDA YORUM YAZIN



    Modern Combat 6 Versus Hakkında Yorumlar

    Yorum Yaz

    1. Anonim dedi ki:

      Combat güzel