Lol PC

Lol PC

Versiyon/Sürüm2016_05_13
LisansÜcretsiz
Dilen
Dosya Boyutu30.77 MB
ÜreticiRiot Games
İşletim SistemiWin8/Win7/Vista/WinXP/Win8.1
Eklenme Tarihi9 yıl önce
Güncelleme Tarihi28 Nisan 2019
Kırık link bildir Yorum Yaz indir (30.77 MB) iOS indir Android indir

Ücretsiz Online Windows PC Gerçek Süreli Strateji Oyunu

Lol pc indir, League of Legends diye bilinen lol oyunu Riot Games tarafından profesyonel olarak yapılmış olan Windows oyun LOL bir çok yerden destek almış 2018 yılında da en çok oynanan oyun olarak beklenmektedir. MMORTS oyunu yeni bir oyun olan League of Legends online olarak oynanmaktadır. Ücretsiz olarak indirebileceğiniz oyunu isterseniz kısa yolunu indirdikten sona açmanız yeterli gerisini oyun kendi başınıa yükleme işlemlerini tamamlamaktadır.

League of Legends

League of Legends

İndirme işlemi bittikten sonra oyuna girmek için ücretsiz olarak üyelik işlemlerini yaptıktan sonra sınırsız bir eğlencenin içinde bulunmaya hazır olun. Savaş için artık hazırsınız oyun içinde 100 den fazla değişik karakter bulunmaktadır ve bu karakterler 2-3 haftada bir farklı özelliklekiler eklenmektedir. League of Legends oyunu içindeki karakterlerin her birinin farklı bir gücü ve yeteneği bulunmaktadır.

Karakterlerin özelliklerinden bahsetmek gerekirse bazılarının dayanıklılık gücü yüksek iken bazısınında  saldırı gücü oldukça yüksek durumda yapılmıştır. Her karakterin farklı şekillerde gücü ve yeneği bulunmaktadır.

Rün sayfası diye bir bölüm olan oyunda 9 adet damga 9 adet savunma 9 adet seçmeleri ve 3 adet rün bulunmaktadır. daha sonrasında Master ağacı diye bir kısım yapılandırma işlemi bulunmaktadır. Bu master ağacı her level atladığınızda bir  kez kullanma hakkınız bulunmaktadır. Toplam 30 adet master ağacı kullanabiliyorsunuz bunun sebebi oyunun toplam leveli 30  bölümden oluşmaktadır.

Riot puan itibar puanları bulunmaktadır. Riot puanını isteğe bağlı şekilde  ödeme şekli ile alırken bu ürünler arasında kıyafetler, bulunmaktadır. İtibar puanı ise para ile satınmayan sadece oynayarak kazanabileceğiniz bir puan şeklidir. Son puan şeklinde deneyim puanı olmaktadır. Bu deneyim puanı oyun içindeki kazanılan savaşlar ve kaybedilen savaşlara göre belirlenmektedir. League of Legends android ve iOS için oyunu ile Dünya’da farklı bir oyun anlayışı yayılacak ve herkes bu oyunların  bağımlısı olacaktır.

Strateji savaş oyunuyla aksiyon dolu anlar yaşamak için ideal bir oyun olduğunu ve zeka gelişiminde etki yaratacak bir oyundur. Kısa zamanda binlerce oyun severin ilgiyle oynadığı oyunlar içerisinde yer almaktadır. Oyunun aşağıdaki karakterlerini inceleyerek karakterlerin görüntülerinden ve oyunun nasıl bir yapıda olduğunu anlayabilirsiniz.

League of Legends Oyunu Ekran Görüntüsü

    Benzer Programlar

  • Artifact Artifact
    TürkçeÜcretsiz
  • Dragon Awaken indir Dragon Awaken indir
    Türkçe, İngilizceÜcretsiz1.0 MB
  • Lol PC HAKKINDA YORUM YAZIN