Kariyer.net İş Ara

Kariyer.net İş Ara

Versiyon/Sürüm1.0.6
LisansÜcretsiz
DilTürkçe
Dosya Boyutu1.00 MB
ÜreticiKARIYER.NET
İşletim SistemiAndroid
Eklenme Tarihi6 yıl önce
Güncelleme Tarihi14 Eylül 2018
Kırık link bildir Yorum Yaz Android indir

İş Arayan işçi arayan İş bulan Kariyer.net

Kariyer.net, android mobil cihazlar da iş arayışında olanların en çok kullandığı ücretsiz uygulamalardan bir tanesidir. İş arayan işçi arayan kişilerin özellikle android sisteme uyumlu olması, uygulamanın çokça tercih edilmesini sağlamaktadır. Android işletim sistemine sahip cep telefonlarınızdan ya da tabletlerinizden Kariyet.net uygulamasını indirip kullanmaya başlayabilirsiniz.

İş ararken hem filtreleme hem de aradığınız kriterlere göre size seçenek sunma avantajı bulunan Kariyer.net, kapsamlı bir uygulamadır. Modern arayüzü sayesinde anlaşılması ve kullanılması da son derece keyif vericidir. Özellikle sade ve anlaşılır bir içeriğinin olması iş bulma uygulaması olarak verimli olmasını sağlamaktadır.

Kariyer.net Özellikleri

Bir nevi iş bulma uygulaması olarak tanımlanan Kariyer.net çok yönlü hizmet vermektedir. Aradığınız işi bulmanızın yanı sıra kendi CV profilinizi oluşturmanızı, alternatiflerinizi görmenizi, şehrinize ve size en yakın kariyeri keşfetmenizi sağlamaktadır. Uygulamanın son derece faydalı olduğu ve binlerce kişi tarafından kullanıldığı bilinmektedir.

Kariyer.net iş ilanları favori işlerinizi belirleyebildiğiniz uygulamada aynı zamanda takip ettiğiniz işverenleri de listeleyebilirsiniz. Uygun fırsatları kovalamak adına takip listesi oluşturmak büyük fayda sağlamaktadır. Bu listeleme sayesinde size en uygun işi daha kısa sürede bulabildiğinizi fark edersiniz.

 

    Benzer Programlar

  • Yapılacak hatırlatıcı Apk indir Yapılacak hatırlatıcı Apk indir
    TürkçeÜcretsiz6 MB
  • Microsoft Whiteboard Apk indir Microsoft Whiteboard Apk indir
    TürkçeÜcretsiz14.9 MB
  • Kariyer.net İş Ara HAKKINDA YORUM YAZIN