NordVPN

NordVPN

Versiyon/Sürüm4.0.3
LisansÜcretsiz
Dilİngilizce
Dosya Boyutu112.3 MB
ÜreticiNordVPN
İşletim SistemiAndroid ve iPhone iOS
Eklenme Tarihi6 yıl önce
Güncelleme Tarihi29 Ağustos 2018
Kırık link bildir Yorum Yaz indir (112.3 MB) iOS indir Android indir

NordVPN Android ve iOS için VPN Uygulaması

NordVPN indir, engellenen sosyal ağ sitelerine mobilde giriş yapabilmek için hızlı, güvenli ve basit bir Android için ücretsiz VPN uygulamasıdır.

Eğer Android ve iPhone cihazlarınızdan engellenen sitelere giriş yapmak istiyorsanız mutlaka NordVPN uygulaması indirmelisiniz. Ücretsiz üyelik sonrası tüm engellenen sosyal ağ sitelerine giriş yapabileceğiniz VPN uygulamasıdır.

NordVPN uygulaması basit kullanımlı, hızlı ve güvenli bir VPN uygulamasıdır. 50 ülkede 550’den fazla sunucu üzerinden en hızlı sunucuları seçerek zaman kaybı yaşamadan engelli sitelere giriş yapabilirsiniz. Erişime kapatılmış olan yasaklı siteleri gezmenize imkan tanıyan NordVPN ücretsiz ancak belli bir noktaya kadar ücretsiz kullanım hizmeti vermektedir.

Bitcoin’in sanal para birimini destekleyen ilk güvenli VPN uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. NordVPN ücretsiz  Android verilerin iki kez şifrelenmesi, süper hızlı sunucuları, gezdiğiniz siteleri kaydetmesi ve bağlantı koptuğunda otomatik olarak siteyi kapatma gibi özellikleri bulunuyor. Ayrıca güvenli ve korumalı DNS sorguları, aynı anda 6 farklı cihaza kadar bağlantı desteği mevcuttur.

    Benzer Programlar

  • VPN Robot VPN Robot
    TürkçeÜcretsiz7.21 MB
  • CM Free VPN CM Free VPN
    TürkçeÜcretsiz40.05
  • NordVPN HAKKINDA YORUM YAZIN