Discord

Discord

Versiyon/Sürüm10.4.2
LisansÜcretsiz
Dilİngilizce
Dosya Boyutu56.6 MB
ÜreticiHammer
İşletim SistemiAndroid
Eklenme Tarihi6 yıl önce
Güncelleme Tarihi22 Şubat 2020
Kırık link bildir Yorum Yaz Android indir APK indir

Android Mobil Oyun Grup Sohbet Apk Uygulaması

Discord apk indir, Oyun içerisinde sohbet edebilme şansı arayan oyunculara hazırlanmış ideal grup sohbet uygulamadır. Android işletim sistemine sahip olan bu uygulama cep telefonları ya da tabletler üzerinden rahatlıkla kullanılabilmektedir.

Kişinin tercih ettiği bu uygulama sayesinde oyun oynarken aynı zamanda oyunda bulunan arkadaşlarınızla sesli şekilde sohbet edebilme fırsatınız da bulunmaktadır. Bununla beraber Discord’da yalnızca sesli değil aynı zamanda yazılı sohbet imkânı da yer almaktadır. Android cihazlarda oyun oynarken canı sıkılanlar için uygulama son derece ideal bir içeriğe sahiptir.

Discord Nedir?

Cep telefonlarından ya da tabletlerden oynanan oyunlar esnasında kanal açmak, açılan kanala arkadaş davet etmek ya da farklı bir kanala geçiş yapmak isteyen oyuncular sohbet imkânı için Discord uygulamasını tercih etmektedir. Sohbet uygulaması olarak tanımlanan bu uygulama en başarılı uygulamalardan biridir. Bu özellikleri nedeniyle binlerce kişinin favori sohbet uygulaması arasında yer almaktadır.

Hangi arkadaşınızın online olduğunu hangilerinin oyun oynarken sohbet edebildiğini görebileceğiniz bu uygulama, dosya aktarım avantajı da sunmaktadır. Fotoğraf, video gibi transferler bu uygulama ile son derece hızlı gerçekleşmektedir.

    Benzer Programlar

  • Sugo lite Apk indir Sugo lite Apk indir
    TürkçeÜcretsiz151 MB
  • SUGO Apk indir SUGO Apk indir
    TürkçeÜcretsiz113 MB
  • Discord HAKKINDA YORUM YAZIN