3D Instructor Türkçe yama

3D Instructor Türkçe yama

Versiyon/Sürüm
LisansÜcretsiz
DilTürkçe
Dosya Boyutu20.78 MB
ÜreticiOyunÇeviri
İşletim SistemiWindows XP / 7 / 8 / Vista
Eklenme Tarihi6 yıl önce
Güncelleme Tarihi7 Şubat 2018
Kırık link bildir Yorum Yaz indir (20.78 MB)

3D Instructor (City Car Driving) Türkçe Yama Paketi

3D Instructor Türkçe yama indir, City Car Driving oyunu için geliştirilen % 100 Türkçe yama dil paketi dosyasıdır. Oyunçeviri ekibi tarafından hazırlanan 3D Instructor araba simülasyonu oyununu Türkçe yapma yamasıdır.

Son zamanların en başarılı araba simülasyonu oyunu olarak karşımıza çıkan City Car Driving Türkçe yama ile oyunu daha keyifli ve anlamlı yapan Türkçe dil seçeneğini seçerek oynamanıza imkan tanıyan yamadır. 3D Instructor bizlere trafikte lüks arabaların içerisinde hızla ilerleyeceğimiz keyifli bir oyun sunuyor.

Çok gerçekci bir oyun olan 3D Instructor Türkçe yama paketi ile oyunda şoförlük yeteneklerinizi gösterirken çok daha keyif almanızı sağlayacaktır. İç kokpitten aracımızı kontrol ederken fren, gaz, depraj, vites geçişleri ve direksiyon manevraları tıpkı gerçek hayatta olduğu gibidir. Ayrıca trafikte aracımızı kullanırken hiç bir yere çarpmadan ilerleme kaydetmemiz gerekiyor.

3D Instructor Türkçe yama Nasıl Yapılır

İndirdiğiniz arşiv dosyasında bulunan City Car Driving_TR_Yama_1.00.exe dosyasını çalıştırın. Kurulum bitince oyuna giriş yapın menülerin ve uyarıların Türkçe olduğunu görebilirsiniz.

    Benzer Programlar

  • American Truck Simulator Save Dosyası American Truck Simulator Save Dosyası
    TürkçeÜcretsiz4,1 MB
  • Far Cry 5 Türkçe Yama indir Far Cry 5 Türkçe Yama indir
    TürkçeÜcretsiz1 MB
  • 3D Instructor Türkçe yama HAKKINDA YORUM YAZIN