The Sims 2 Türkçe Yama

The Sims 2 Türkçe Yama

Versiyon/Sürüm2
LisansÜcretsiz
DilTürkçe
Dosya Boyutu4.75 MB
ÜreticiOyunYama
İşletim SistemiWin7/Win8/Win8.1/Win10
Eklenme Tarihi6 yıl önce
Güncelleme Tarihi10 Mayıs 2019
Kırık link bildir Yorum Yaz indir (4.75 MB)

The Sims 2 Oyunu Türkçe Dil Paketi Yaması

The Sims 2 Türkçe Yama, Dünyaca ünlü sanal ortamda aile kurma Windows oyunu Sims 2 % 100 Türkçe dil paketi yamasını kolayca indir yapabilirsiniz. Etkileyici bir yaşam simülasyonu The Sims 2 oyununun Türkçe dil paketidir.

16 Nisan 2004 tarihinde satışa sunulan ve bilgisayar oyunları tarihinde en çok satılan oyun ünvanını kazanmıştır. Milyonlarca kişi tarafından sevilerek oynanan oyunda oyuncular tasarlamış oldukları karakterleri ön plana çıkarıyor. The Sims 2 Türkçe yama ile karakterlerin görünüşlerini, başka biriyle konuşabilmeyi ve evlendirip çocukları olabilmesini Türkçe dil paketi sayesinde kolaylaşıyor.

The Sims 2 % 100 Türkçe yama ile oyunu oynarken süresiz oynayabilir. Oluşturulan Sims karakterlerine daha kolay komutlar verebilir ve aynı zamanda kendi kararlarını vermelerinde yardımcı olabiliriz. Bu sürükleyici yaşam simülasyonu oyununu artı Türkçe olarak oynamak için ücretsiz indirin ve Türkçe dil paketini kurun.

The Sims 2 Türkçe Yama Kurulumu

İndirdiğiniz arşiv dosyası içerisinde bulunan Sims2TrV1.exe dosyasını çalıştırın otomatik olarak Türkçe dil paketi kurulacaktır. Oyunu kapatıp yamayı kurun daha sonra girin.

 

    Benzer Programlar

  • American Truck Simulator Save Dosyası American Truck Simulator Save Dosyası
    TürkçeÜcretsiz4,1 MB
  • Far Cry 5 Türkçe Yama indir Far Cry 5 Türkçe Yama indir
    TürkçeÜcretsiz1 MB
  • The Sims 2 Türkçe Yama HAKKINDA YORUM YAZIN