Stone Miner Apk indir

Stone Miner Apk indir

Versiyon/Sürüm2.4.1
LisansÜcretsiz
Dilİngilizce
Dosya Boyutu199M
ÜreticiZPLAY Games
İşletim SistemiAndroid 5.0 ve sonrası
Eklenme Tarihi3 yıl önce
Güncelleme Tarihi1 Mart 2022
Kırık link bildir Yorum Yaz iOS indir Android indir APK indir

Stone Miner Kamyon Simülasyonu Oyunu

Android Stone Miner APK indir, platform üzerinden duran taşları kamyonunuzla ezdiğiniz Stone Miner simülasyon oyununda kaynakları çıkararak para kazanın.

Stone Miner oyunu bir tür simülasyon oyunudur. Stone Miner Android oyununda kamyonunuzla kaynakları çıkarıp onları satarak para kazanıyorsunuz. Alt tabakadan çıkarttığınız kaynaklarla para elde ederek kamyonunuzu yükselterek çalışmaları hızlandırabilirsiniz.

Stone Miner Simülasyon Oyunu

Simülasyon oyunu içerisinde keşfedebileceğiniz farklı ada türleri bulunmaktadır. Rengarenk adaların içerisinde taşları yontarak ilerleme kaydediyorsunuz. Stone Miner oyunu eşsiz görsellere ve grafiklere sahip olup Android 5.0 ve sonrası cihazlar için uyumludur.

Stone Miner Android oyununda taş kırıcı kamyonu yükseltmeniz kamyonun dönüş hızını, kırıcı dişlerini ve taş kırma gücünü artırarak daha hızlı ilerlemede bulunuyorsunuz. Bu sayede tek seferde daha fazla taş yükü taşıma yaparak kapasitesini de artırmış bulunuyorsunuz. Basit ama ince detayları olan oyunu severek oyunayıp eğlenceli vakit geçireceksiniz. Androin mobil cihazlarınızıa apk versiyonunu indirerek kolaylıkla istediğiniz zaman oynayabilirsiniz.

Stone Miner Android APK indir

Stone Miner yük taşıma simülasyon türü oyunda karşınıza çıkan haritalar üzerinden taşları kırarak yük taşıyorsunuz. Stone Miner APK dosyasını Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirip oyunu oynamaya başlayabilirsiniz.

Stone Miner Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hollowdogs.stonegrinder&referrer=utm_source%3Dindirson.com

ZPLAY Games Android oyunları: https://play.google.com/store/search?q=ZPLAY%20Games&c=apps

    Benzer Programlar

  • Seçim Oyunu 2 Apk indir Seçim Oyunu 2 Apk indir
    TürkçeÜcretsiz286 MB
  • Yerel Seçim Oyunu 2024 Apk indir Yerel Seçim Oyunu 2024 Apk indir
    TürkçeÜcretsiz336 MB
  • Stone Miner Apk indir HAKKINDA YORUM YAZIN



    Stone Miner Apk indir Hakkında Yorumlar

    Yorum Yaz

    1. Anonim dedi ki:

      zekjglran