Screen Off and Lock

Screen Off and Lock

Versiyon/Sürüm1.17.4
LisansÜcretsiz
Dilİngilizce
Dosya Boyutu525
ÜreticiKatecca
İşletim SistemiAndroid
Eklenme Tarihi5 yıl önce
Güncelleme Tarihi31 Mart 2020
Kırık link bildir Yorum Yaz Android indir

Screen Off and Lock APK Android Ekran Kilitleme Uygulaması

Screen Off and Lock APK indir, Screen Off and Lock android telefon ve tabletlerin güvenliği artırmak için ekran ve uygulama kilitleme aracıdır.

Screen Off and Lock, ekran kilitleme konusunda başarılı bir uygulama arayanlara yardımcı olmaktadır. Bu şekilde iyi hazırlanmış ekran kilitleme uygulaması arıyorsanız cihazınızı yormamasına, şart tüketmemesine özen göstermelisiniz. Her ne kadar piyasada çok fazla ekran kilit uygulaması olsa da en iyilerini bulmak biraz zordur. Cihazda takılmaya, donmaya ve en önemli şarj konusunda sıkıntı yaratmamaya odaklı olan uygulamalar her zaman bir adım öndedir.

Screen Off and Lock APK indirdikten sonra cihazın ekranında hem kilit oluşturabilir hem de dışarıdan bakıldığında güzel bir görüntü görebilirsiniz.

Screen Off and Lock İndir

Screen Off and Lock android işletim sistemine sahip cep telefonlarında kullanılan özel bir uygulamadır. Uygulamayı hem üst düzey bir günlük için kullanabilir hem de ekran kilitli olduğunda güzel bir görüntü oluşturması için tercih edebilirsiniz. Klasik ve sıradan ekranlardan sıkılanlar için Screen Off and Lock APK indirmek her zaman istenilen sonucu vermektedir. Keyif alabileceğiniz ve dışarıdan hoş görünen estetik bir uygulama diğerlerini geride bırakacaktır.

    Benzer Programlar

  • Authenticator App Apk indir Authenticator App Apk indir
    TürkçeÜcretsiz28 MB
  • Telefonumu Bul Alkış Islık Apk indir Telefonumu Bul Alkış Islık Apk indir
    TürkçeÜcretsiz29.3 MB
  • Screen Off and Lock HAKKINDA YORUM YAZIN