Google Pinyin Input

Google Pinyin Input

Versiyon/Sürüm4.5.2
LisansÜcretsiz
Dilİngilizce
Dosya Boyutu18,3
ÜreticiGoogle LLC
İşletim SistemiAndroid
Eklenme Tarihi5 yıl önce
Güncelleme Tarihi28 Eylül 2021
Kırık link bildir Yorum Yaz indir (18,3) Android indir APK indir

Google Pinyin Input Android Çince Japonca Çeviri

Google Pinyin Input APK indir, Google Pinyin Input android mobil için online çince, ingilizce ve japonca gibi dilleri çeviri yapabilen çeviri klavye uygulamasıdır.

Google Pinyin Input, klavyesini renklendirmek isteyenlerin ilk tercihlerinden biri olarak oldukça keyif verici bir uygulamadır. Klavyenizde Çin ve Japon karakterlerini bulundurup yazılarınızı ona göre yazmak isterseniz bu uygulamayı indirip istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Kendine özgü karakterleri bulunan uygulama aynı zamanda profesyonel şekilde kullanım kolaylığı da taşımaktadır. Bu kolaylığa bağlı olarak her yaştan kullanıcıya hitap eden başarılı bir uygulama olduğunu söylemek mümkündür.

Google Pinyin Input çeviri klavyesi APK indirdikten sonra dilediğiniz her yerde bu harfleri kullanabilirsiniz. Renkli karakterler ve emojiler de barındıran uygulama hızlıca düzenleme yapıp aklınızdan geçenleri yazmanızı sağlamaktadır.

Google Pinyin Input İndir

Google Pinyin Input, klavye uygulaması daha çok farklı bir dilde karakter yazmak isteyenlere hitap etmektedir. Çince veya Japonca birkaç şey öğrenmek için de ideal olan uygulama Türkiye genelinde ciddiye alınır oranda kullanıcıya sahiptir. İndirip kullanmaya başlayan pek çok kişi, uygulamadan memnun kaldığını vurgulamaktadır.

Android işletim sistemine sahip cep telefonlarına ve tabletlere indirilebilen Google Pinyin Input APK kısa süre içerisinde inebilmektedir. Google Play ya da farklı bir uygulama marketinden kolayca bulunabilmekte ve indir denildiği gibi hızlıca inmektedir.

  • Google Uygulamaları

Benzer Programlar

  • İngilizce Konuşun Praktika Apk indir İngilizce Konuşun Praktika Apk indir
    TürkçeÜcretsiz49 MB
  • Google Keep Apk indir Google Keep Apk indir
    TürkçeÜcretsiz21.8 MB
  • Google Pinyin Input HAKKINDA YORUM YAZIN