World on Fire Apk indir

World on Fire Apk indir

Versiyon/Sürüm1.1.36
LisansÜcretsiz
Dilingilizce
Dosya Boyutu123.06 MB
ÜreticiCamel Games
İşletim SistemiAndroid
Eklenme Tarihi5 yıl önce
Güncelleme Tarihi31 Mayıs 2022
Kırık link bildir Yorum Yaz Android indir APK indir

World on Fire Android Mobil Savaş Oyunu

World on Fire apk indir, Android mobil dünyasının en iyi savaş oyunları arasından birisidir. World on Fire Dünya’nın kaosa sürüklendiği bir süreç içerisinde sizin liderliğinizi gerektiren oyunlardandır. Strateji oyunlarında iyi olduğunuz düşünüyorsanız  World on Fire indirip ne kadar başarılı stratejiler yapabildiğinizi ispat etmelisiniz.

Göktaşlarının düşmeye başladığı dünyada karmaşık bir savaş baş göstermeye başlamışken bir de lidersiz kalan ordunun kontrol edilmesi gerekir. Bu görevi en iyi yerine getirecek olan sizseniz savaşı mükemmel bir strateji ile sonlandırmalısınız. Kazanmalı, zarar gören üssü tamir etmeli, isyancıları yok etmeli ve diğer başarılı komutanlarla ittifak kurmalısınız. Oyun uygulaması çok yönlü macera arayışında olanlara hitap eden keyifli bir uygulamadır.

World on Fire İndir

World on Fire apk android işletim sistemine sahip cep telefonlarında ve tabletlerde çalışan bir oyundur. Cep telefonunuzun işletimi hızlı olduğunda oyundan verim alabilme şansınız biraz daha yüksektir. Cep telefonu gibi tablette de oyunu oynamak keyif vericidir. Bir çeşit savaş oyunu olduğu için efektlerini, ses donanımını ve daha pek çok niteliğini her iki cihazda da doyasıya tadabilmek mümkündür.

    Benzer Programlar

  • American Marksman Apk indir American Marksman Apk indir
    TürkçeÜcretsiz556 MB
  • Modern Commando Strike Mission Apk indir Modern Commando Strike Mission Apk indir
    TürkçeÜcretsiz74 MB
  • World on Fire Apk indir HAKKINDA YORUM YAZIN