Milli Piyango Sorgulama

Milli Piyango Sorgulama

Versiyon/Sürüm1.2.0
LisansÜcretsiz
DilTürkçe
Dosya Boyutu3,3M
ÜreticiBilgi Mahseni
İşletim SistemiAndroid 4.0 ve sonrası
Eklenme Tarihi6 yıl önce
Güncelleme Tarihi7 Ağustos 2018
Kırık link bildir Yorum Yaz indir (3,3M) Android indir

Milli Piyango Sorgulama Android Kupon Sonuçları

Milli Piyango Sorgulama indir, mobilde Sayısal Loto, Süper Loto, On Numara, Şans Topu ve şans oyunlarının sonuçlarını öğrenebileceğiniz Android uygulamasıdır.

Android cihazlarınıza ücretsiz indirip şans oyunlarının sonuçlarını öğrenebileceğiniz Milli Piyango Sorgulama uygulamasıdır. Popüler şans oyunlarının talihli numaralarını anında öğrenebilir ve biletinizin numaralarını kontrol edebilirsiniz.

Milli Piyango sonuçları uygulamasının öncellikle resmi olmadığını belirteyim. Ancak biletlerinizi sorgulama yaptırdığınızda herhangi bir güvensizlik söz konusu değildir. Uygulama içerisinde şans oyunlarının tüm oyunları ve biletlerini sorgulama ekranı bulunmaktadır.

Piyango biletiniz varsa hemen Milli Piyango sorgulama uygulamasını Android cihazınıza indirip biletinizin üzerinde yer alan rakamları arama bölümüne yazarak kontrol edebilirsiniz. Genel olarak problemsiz çalışan bu ücretsiz uygulamayı herkes indirebilir. 2018 yılında ve geçerliliği devam eden tüm kuponlarınızı sorgulayın. Ayrıca 2019 milli piyango biletlerinide aldığınızda sonuçlarını vermeye devam edecektir.

    Benzer Programlar

  • Virtuagym Coach Apk indir Virtuagym Coach Apk indir
    TürkçeÜcretsiz59 MB
  • Diyetkolik Online Diyet Apk indir Diyetkolik Online Diyet Apk indir
    TürkçeÜcretsiz70 MB
  • Milli Piyango Sorgulama HAKKINDA YORUM YAZIN