AutoCAD WS

AutoCAD WS

Versiyon/Sürüm1.4.1
LisansÜcretsiz
Dilİngilizce
Dosya Boyutu6.50 MB
ÜreticiAutodesk
İşletim SistemiAndroid Mobil
Eklenme Tarihi6 yıl önce
Güncelleme Tarihi26 Mayıs 2018
Kırık link bildir Yorum Yaz indir (6.50 MB) Android indir

AutoCAD WS Mobil Teknik Resim Çizme Düzenleme

AutoCAD WS indir, Windows tarafından geliştirilmiş olan AutoCAD programının android mobil cihazlar için tasarlanmış olan uygulamasıdır. AutoCAD WS uygulama ile DWG formatlı olan tüm dosyaları açabilir, düzenleyip çizim yapabilirsiniz. Android işletim sistemine sahip cep telefonları, tabletler uygulamayı kolaylıkla çalıştırabilmektedir. En güzel mobil  resim çizimlerini bu uygulama sayesinde kolaylıkla yapabileceksiniz.

AutoCAD WS uygulamasını indirip birkaç dakika içinde kurulmasını sağlayabilirsiniz. Yapmak istediğiniz çizimleriniz için bilgisayarınızı değil de cep telefonunuzu tercih etmek isterseniz mobil çizim uygulaması AutoCAD WS’yi indirebilirsiniz.

AutoCAD WS Nedir?

AutoCAD WS için çizim uygulaması tanımlaması doğru olacaktır. Nereye giderseniz gidin çizimlerinizi yanınızda taşımayı tercih ediyorsanız AutoCAD WS ile bunu gerçekleştirebilirsiniz. Her platformda çalışma sağlayan bu uygulama, cep telefonlarında sürüm farkı gözetmeden hızlı bir performans elde etmenize yardımcı olacaktır.

AutoCAD WS uygulaması cihazlara ücretsiz şekilde indirilebilmektedir. Google Play Store üzerinden indirme işlemini yapıp daha sonra hemen aktif hale getirilebilmektedir.

AutoCAD WS Özellikleri

AutoCAD WS resim çizim uygulamasının kullanıcılarına sağladığı en önemli avantaj internet bağlantısı gerektirmemesidir. Dilediğiniz yerde dilediğiniz şekilde kullanabileceğiniz bu uygulama, internete ihtiyaç duymadan çizim yapabilmenizi mümkün kılmaktadır.

Kendinize özel hesap açmanızı isteyen uygulama daha sonra çizimlerinizi kayıt altına almanızı sağlamaktadır. 2D, 3D çizimleri yapabildiğiniz düzlemde aynı zamanda şekillendirme, düzenleme ve boyutlandırma işlemlerini de gerçekleştirebilmeniz mümkündür. Bu özellikleri nedeniyle binlerce kullanıcısı olan AutoCAD WS uygulaması en popüler çizim uygulamalarından biri olarak kabul görmektedir.

    Benzer Programlar

  • Yapılacak hatırlatıcı Apk indir Yapılacak hatırlatıcı Apk indir
    TürkçeÜcretsiz6 MB
  • Microsoft Whiteboard Apk indir Microsoft Whiteboard Apk indir
    TürkçeÜcretsiz14.9 MB
  • AutoCAD WS HAKKINDA YORUM YAZIN