Sahte GPS konum – Hola

Sahte GPS konum – Hola

Versiyon/Sürüm1.93.158
LisansÜcretsiz
Dilİngilizce
Dosya Boyutu3.8 MB
ÜreticiHola VPN Ltd.
İşletim SistemiAndroid
Eklenme Tarihi6 yıl önce
Güncelleme Tarihi5 Mart 2020
Kırık link bildir Yorum Yaz Android indir APK indir

Hola Fake GPS Android için Ücretsiz Sahte GPS Uygulaması

Sahte GPS Hola Apk indir, Android mobil cihazlarınızda Hola ile kendinizi Dünya’nın herhangi bir noktasını sahte (fake) GPS oluşturturarak farklı bir konumda göster imkanı sunan uygulamadır. Sahte GPS Hola apk ile kendinizi herhangi bir ülkedeymiş gibi gösterebileceğiniz ücretsiz fake GPS uygulamasıdır.

Konum tabanlı çalışan sosyal medya ve birçok uygulamaları yanıltmak için kullanabileceğiniz sahte GPS Hola ile kendinizi dünyanın farklı bir noktasında olarak gösterebilirsiniz. Hola uygulamasına giriş yaptıktan sonra Start butonuna tıklayın, geliştirici ayarlarında “Sahte konumlara izin ver” seçeneğini aktif ettikten sonra sahte bir konum belirleyebilirsiniz.

Sahte GPS Hola, arkadaşlarınıza küçüük bir şaka yapmak için olduka eğlenceli GPS uygulamasıdır. Facebook, Instagram, Swarm check-in’leri ve Whatsapp konum gönderme ve yer bildirimi uygulamarında fake GPS konumunu kullanabilirsiniz. Android mobil cihazlarınızla uyumlu gps uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz.

Sahte GPS Hola Android konum ayarları altında yüksek konum belirleme/mobil konumlar alanının devre dışı bıraktığınızda ve “sadece GPS” veya “Sadece cihaz” seçeneğini seçtiğinizden emin olun. Haritada istenilen fake GPS konumunu seçin ve belirli bir adresi aramak için arama çubuğunu kullanın. En sonra olarak oynat düğmesine tıkladıktan sonra konumunuzun değiştiğini görebilirsiniz.

    Benzer Programlar

  • iGO Navigasyon iGO Navigasyon
    İngilizceÜcretsiz17M
  • Zenly indir Zenly indir
    TürkçeÜcretsiz106.5 MB
  • Sahte GPS konum – Hola HAKKINDA YORUM YAZIN