Resident Evil 7: Biohazard

Resident Evil 7: Biohazard

Versiyon/Sürüm
LisansÜcretsiz
Dilİngilizce
Dosya Boyutu6 GB
ÜreticiCapcom
İşletim SistemiWin7/Win8/Win8.1/Win10
Eklenme Tarihi7 yıl önce
Güncelleme Tarihi28 Şubat 2018
Kırık link bildir Yorum Yaz indir (6 GB)

Resident Evil 7: Biohazard Korku ve Macera Oyunu

Resident Evil 7: Biohazard indir , Capcom tarafından geliştirilen macera kurgu dolu senaryolu Resident Evil serisi korku zombi oyunudur. Oyunun senaryosunu filmini izleyenler iyi bilirler Umbrella isimli şirketin düzenlediği biyolojik deneyler sonucu ortaya çıkmıştır.

Resident Evil 7: Biohazard Oyunu Oynanışı

Biyolojik deney yapmak için kurulan deneylerin ters gitmesi sonucu ortaya çıkan zombiler sonucunda savaş başlıyor. Oyunda maceranın ve korkunun yüksek boyutlarda olduğunu belirterek oyunu anlatmaya başlayalım. Resident Evil 7: Biohazard oyununda ortaya çıkan zombilerden kurtulmak için yoğun ve macera dolu mücadele veriyoruz.

Başlangıçta oyunda kendinizi terk edilmiş viraneye dönüş bir yazlık evinde buluyorsunuz. Resident Evil serisinin her oyununda olduğu gibi korku ve maceranın dozu sınırları bazen aşabiliyor. Bu tür zombi oyunu severler için sinema atmosferi cinsinden olan oyunu mutlaka indirmenizi tavsiye ediyoruz.

Resident Evil 7: Biohazard Windows kurulu bilgisayarlar ile uyumlu çalışan oyun oldukça iyi çözünürlük grafik ekran kalitesi sunuyor. Özellikle oyunun başlangıcında hani dedikya sinema atmosferi var diye oyunun başlangıcı tam bir Testere filmi gibi. O yüzden Resident Evil 7: Biohazard oyununu şiddet ve korku içermesi nedeniyle küçük yaştaki çocuklara tavsiye etmiyor ve buradan ebevynleri uyarıyoruz.

    Benzer Programlar

  • RIDE 3 indir RIDE 3 indir
    ingilizceÜcretsiz
  • Mafia 2 oyunu Mafia 2 oyunu
    ingilizceDeneme Sürümü189 MB
  • Resident Evil 7: Biohazard HAKKINDA YORUM YAZIN