Seaport

Seaport

Versiyon/Sürüm1.0.37
LisansÜcretsiz
Dilİngilizce
Dosya Boyutu82.8 MB
ÜreticiPixel Federation
İşletim SistemiAndroid 4.0.3 ve iOS 7.0 sonrası
Eklenme Tarihi6 yıl önce
Güncelleme Tarihi16 Mayıs 2018
Kırık link bildir Yorum Yaz indir (82.8 MB) iOS indir Android indir

Seaport Android ve iPhone için Ücretsiz Gemi Simülasyon Oyunu

Seaport indir, deniz üzerinde gemi filonuzla ticaret yapabileceğiniz mobil Android cihazlar için gemi simülasyon oyunudur. Deniz üzerindeki en büyük nakliye işini idare etmek için güçlü gemi filonuzla yelken açıp nakliye yapabileceğiniz gemi oyunudur.

Oyunda kendi filonuzu inşa edebileceğiniz gibi deniz üzerinde yol alarak yük taşımacılığı yapabileceksiniz. Oyunda basit teknelerden tutunda, savaş gemileri, yük gemileri ve tarihi gemileri satın alabilirsiniz. Seaport oyununda başlangıçta küçücük bir balıkçı köyünü istikrarlı bir şekilde büyüterek, dünyanın en zengin liman şehri haline gelebilirsiniz.

Gemi simülasyon oyununda keşif ve modern çağa kadar uzanan tarihi bir yolculuk sizleri bekliyor. Bilinmeyen ve daha önce hiç ticaret yapılmamış yerleri keşfederek para kazanabilirsiniz. Çok ünlü kaşifler ve denizcilerle sözleşme imzalayarak ticaretinizi geliştirebilirsiniz. Denizcilik oyununda tarihin en büyük korsanları, Vikingler ve Romalıların yer aldığı etkinliklerde bulunmaktadır.

Android ve iOS uyumlu cihazlara ücretsiz olarak indirip gemi ile yük taşımacılığı yaparak ticaret yapabileceğiniz bu keyifli oyunu mutlaka indirmenizi tavsiye ediyorum.

    Benzer Programlar

  • Seçim Oyunu 2 Apk indir Seçim Oyunu 2 Apk indir
    TürkçeÜcretsiz286 MB
  • Yerel Seçim Oyunu 2024 Apk indir Yerel Seçim Oyunu 2024 Apk indir
    TürkçeÜcretsiz336 MB
  • Seaport HAKKINDA YORUM YAZIN