Haber Takip Programı

Haber Takip Programı

Versiyon/Sürüm2.0.5.8
LisansÜcretsiz
Diltr
Dosya Boyutu800KB
ÜreticiHaber Programı
İşletim SistemiWin8/Win7/Vista/WinXP/Win2000/Win8.1/Win10
Eklenme Tarihi9 yıl önce
Güncelleme Tarihi14 Mayıs 2019
Kırık link bildir Yorum Yaz indir (800KB) iOS indir Android indir

Gündem Haber izleme Takip Programı

Haber Takip Programı indir, Haber televizyonu, haber sunan radyolar, haber sitelerini takip edip bütün güncel son dakika haberlerini takip eden bir programdır. En son çıkan hiç bir haber sitesine ulaşmadan size yayınlanacak olan haber başlıklarını ve içeriklerini okumanızı bilgi sahibi olmanızı sağlamaktadır. Ayrıca haberlerin videolarını izlemenizi sağlayarak değerli kullanıcılarımızın daha iyi bir şekilde haberdar olmanızı sağlamaktadır.

Haber Takip Programı

Haber Takip Programı

Haber yazılımın içeriğinde bulunan kategoriler ise spor haberleri, magazin haberleri, dünya haberleri ve eğitim haberlerini sizlere bildirir istediğiniz haberleri okuma özgürlüğü sağlamaktadır. İlginizi çeken bir çok habere tıklayarak gündemi gönül rahatlığıyla takip edebileceksiniz.

Eğer internetiniz varsa çalabilen yazılımda internet bulunan her ortamda sorunsuz çalışma aktivitesi gösterebilmektedir. Yazılım yeni yüklenmiş olan haberlerde anında sizleri uyararak bilgi çubuğunda masaüstünde sağ alt köşede sizleri bilgilendiren çubuk yanıp söner. İnternet hızının önemli olmadığı veya bilgisayar özelliklerinizin çok iyi olmadanda çalışması her bilgisayar donanım özellikleriyle uyum sağlayabilmesi bizler için birer avantaj konumunda olmaktadır.

Son Dakika güncel haber programı ile sizler hangi haberi okumak veya izleme istiyosanız yazılım sizleri o sayfaya yönlendirecektir. Bu esna içerisinde bilgisayarınızın çalışmasında herhangi bir aksaklı meydana getirmeden çalışmasını devam ettirir. Haber Takip Programı sizlerin haberlerden anından bilgi sahibi olmanızı sağlar www.indirson.com ekibi sizlere güzel zamanlar geçirmenizi diler.

Haber Takip Programı Özellikleri

  • Euro kur ve dolar kur yani döviz kurları hakkında bilgi sahibi olmanızı sağlar.
  • Hava durumunu ve 3 günlük hava durumunu sizlere raporlamayı sağlar.
  • Sanş topu ve devlet şans oyunlarını sizlere bildirir.
  • Liglerin fikstürlerini haberdar eder maç skorlarını bildirir.
  • Sizlerin özelliştirdiği haber arşivini listesinde tutabilir.
  • İstediğiniz yazarları takibe almanızı sağlar.

Haber Takip Programı download ettiğinizde ekrana Lisans kullanım şartlarını yazan anlaşma metni bulunmaktadır onaylamadığınız taktirde yazılım çalışmaz. Kullanım şartlarını içeren metin yükleme sırasında ekrana gelecektir. www.indirson.com ekibi siz değerli kullanıcılarımıza iyi zamanlar diler.

Programın Kurulum ve inceleme Videosu

Programın tüm kurulum aşamasında izleyeceğiniz adımları indirmeden itibaren video çekiminde izleyerek bilgi sahibi olabilirsiniz. Bilgisayarımıza kolay yükleme yapabilmek için izleyin.

Son Dakika Güncel haber Ekran Görüntüsü

    Benzer Programlar

  • Foxmail Foxmail
    TürkçeÜcretsiz2.23 MB
  • Line pc Line pc
    TürkçeÜcretsiz2.72 MB
  • Haber Takip Programı HAKKINDA YORUM YAZIN