Şafak Sayar indir

Şafak Sayar indir

Versiyon/Sürüm1.2.3
LisansÜcretsiz
Diltr
Dosya Boyutu572 KB
ÜreticiOdesa Yazılım
İşletim SistemiWin7/Vista/WinXP
Eklenme Tarihi9 yıl önce
Güncelleme Tarihi17 Şubat 2022
Kırık link bildir Yorum Yaz indir (572 KB) iOS indir Android indir

Android Mobil Ücretsiz Şafak Sayma Programı

Şafak Sayar indir, uygulama vatani görevini yerine getirmek için mobil android versiyonu ile şafak hesaplama işlevini kolayca yapmaktadır. Askere giden askerlerin askerlik bitimlerine kaç gün, kaç ay ve kaç saat kaldığını bildiren güzel bir uygulamadır.

Şafak Sayma

Şafak Sayma Programı

Android askerliğe giden askerlerin sadece gittiği tarihi yazdıktan sonra günümüz tarihine göre kaç gün kaldığını hesaplayarak sizlerin bilgi sahibi olmanızı sağlıyor. Şafak Sayma sayacı android paketi kurulu bilgisayarlar ile uyumlu çalışan yazılım tamamen ücretsiz hizmet vermektedir. Asker Şafak sayma yazılımı sayesinde artık hesaplama yapabilmek çok basit bir hal alacaktır.

Şafak Programı Özellikleri

Her yeni bir günde özlü söz ile sizlerin duygusuna hitap ediyor.  Gidilen tarihi yazdığınızda gününüz tarihine göre hesaplama yapıyor. Girdiğiniz ay miktarında askerliği hakkında bilgi veriyor. Saydığı günlerin çıktısını alabilmenizi sağlıyor. Kolay ve ücretsiz kullanım ile her seviyede ki kullanıcıya hitap ediyor. indirson ekibi vatani görev yapan kardeşlerimize hayırlı aydınlık şafaklar dilemektedir.

Sevdiğiniz kişilerle ayrılık zamanı gelip çattığı vakit ve günü gününe sayıp geleceği günü yıllar öncesinden bilmenizi sağlayan Şafak Sayma Hesaplama programın aşağıda yer alan ekran resimlerine bakarak ne gibi hizmetler sağladığı hakkında ön bilgi edinip sevdiğiniz taktirde programı indirebileceksiniz.

Şafak sayar ios ve android uygulamalrını sitemizden indirebilirsiniz.

Programın Ekran Görüntüsü

    Benzer Programlar

  • 21 Days Challenge Apk indir 21 Days Challenge Apk indir
    TürkçeÜcretsiz34,5 MB
  • Trumore Apk indir Trumore Apk indir
    TürkçeÜcretsiz320 MB
  • Şafak Sayar indir HAKKINDA YORUM YAZIN