Blaze of Battle Apk indir

Blaze of Battle Apk indir

Versiyon/Sürüm6.8.0
LisansÜcretsiz
Dilİngilizce
Dosya Boyutu131.1M
ÜreticiLeyiGames
İşletim SistemiAndroid 5.0 ve sonrası
Eklenme Tarihi1 yıl önce
Güncelleme Tarihi30 Ocak 2023
Kırık link bildir Yorum Yaz iOS indir Android indir APK indir

Blaze of Battle Online Strateji Oyunu

Blaze of Battle APK indir, Android çok oyunculu şehir kurma ve savaş oyunudur. Blaze of Battle online stratejik SLG oyununda ordunu kur, sohbet et ve savaş.

Blaze of Battle APK indir, Android online strateji oyununu ücretsiz indirip dünyanın dört bir yanından katılan oyuncularla birlikte savaşlara katılabilirsiniz. Heyecan verici SLG türü strateji oyunudur.

Blaze of Battle Oyun Özellikleri

Ordunuzu diğer güçlere karşı güçlü yaparak savaşlara katılın. İmparatorluğunuz içerisinde şehir inşa edin ve tüm dünyadan katılan oyuncularla birlikte savaşlara katılın. Blaze of Battle APK Android türü oyun daha fazla birlikte eğitebilir ve sayısız rakibe karşı saldırılara ordunuzu hazırlayabilirsiniz.

Blaze of Battle APK çok oyunculu strateji oyunnuda düşman güçlerini yenmek için devasa bir ordu kurun. Ordunuzu zaferlere götürmek için ejderhana komutanlık edebilirsiniz. Müttefiklerinin yanı sıra ittifaklar kurarak ordunuzu dahada güçlü bir hale getirebilirsiniz. Online gerçek zamanlı sohbetlere katılarak arkadaşlarınızla konuşabilir ve bir strateji oluşturabilirsiniz.

Blaze of Battle APK Android indir

Ralli savaşlarının, online sohbetlerin, müttefik ve ittifakların yer olduğu çok oyunculu oyunda kendi ordunu kurabilirsiniz. Blaze of Battle APK Android oyununda imparatorluğunuzun gelişimi için çeşitli araştırmalarda yapabilirsiniz. Hergün değerli hediyeler kazanabilir ve etkinliklere katılabilirsiniz.

Blaze of Battle Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=leyi.blazeofbattle&referrer=utm_source%3Dindirson.com

    Benzer Programlar

  • Banksters Apk indir Banksters Apk indir
    TürkçeÜcretsiz103 MB
  • Call of Dragons Apk indir Call of Dragons Apk indir
    TürkçeÜcretsiz1 GB
  • Blaze of Battle Apk indir HAKKINDA YORUM YAZIN