Save the Doge Apk indir

Save the Doge Apk indir

Versiyon/Sürüm1.0.6.3
LisansÜcretsiz
Dilİngilizce
Dosya Boyutu71.2M
ÜreticiWONDER GROUP
İşletim SistemiAndroid 5.0 ve sonrası
Eklenme Tarihi2 yıl önce
Güncelleme Tarihi28 Ekim 2022
Kırık link bildir Yorum Yaz iOS indir Android indir APK indir

Save the Doge Köpek ve Arı Bulmaca Oyunu

Save the Doge APK indir, Android bulmaca türü oyunda köpeğinizi tehlikeli arılardan kurtarmaya çalışın. Save the Doge bulmacaları çözere yeni bölüme geçin.

Save the Doge APK Android bulmaca oyununda sevimli köpeğinizle engelleri geçerek ilerlemeniz istenmektedir. Arıların saldırılarına karşı koyarak ilerliyorsunuz.

Save the Doge Oyunu Nasıl Oynanır?

Renkli görselleri ve basit bir oynanışıyla karşımıza çıkan oyunda arıların köpeğinize karşı saldırılarından kaçarak ilerliyorsunuz. Save the Doge APK Android oyunda köpeğinizi arıların yanı sıra engellerle dolu yerlerle karşılaşmaktadır. Hem arıları bertaraf ediyor hemde engelleri atlayarak ilerliyorsunuz.

Save the Doge APK bulmaca oyununda köpeğiniz sizi belirleyeceğiniz yol güzargahını izleyerek ilerlemektedir. Birden fazla seviyesi bulunan bulmaca oyununda bazı bulmacaları da çözmeniz istenmektedir. Arı polenleri ve birçok arının bulunduğu oyunda bu ikisinden köpeğinizi kaçırarak ilerleyin.

Save the Doge APK Android indir

Kötü arılardan Doge isimli köpeğinizi koruyarak ilerliyorsunuz. Save the Doge APK Android bulmaca oyununu ücretsiz Android telefon ve tabletlerinize indirebilirsiniz. Çocuklara hitap eden yapısı ve görselleriyle çocukların bir hayli ilgisini çektiğini söyleyebilmem mümkündür.

Save the Doge Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.miracle.savethedoge.an&referrer=utm_source%3Dindirson.com

    Benzer Programlar

  • Pixel.Fun2 Apk indir Pixel.Fun2 Apk indir
    TürkçeÜcretsiz107 MB
  • Make It Perfect 2 Apk indir Make It Perfect 2 Apk indir
    TürkçeÜcretsiz118 MB
  • Save the Doge Apk indir HAKKINDA YORUM YAZIN