Boss Life 3D Apk indir

Boss Life 3D Apk indir

Versiyon/Sürüm1.4.4
LisansÜcretsiz
Dilİngilizce
Dosya Boyutu93.8M
ÜreticiAlictus
İşletim SistemiAndroid 5.0 ve sonrası
Eklenme Tarihi2 yıl önce
Güncelleme Tarihi27 Ekim 2022
Kırık link bildir Yorum Yaz iOS indir Android indir APK indir

Boss Life 3D İş Yeri Online Simülasyon Oyunu

Boss Life 3D (APK) indir, Android online 3D patron hayatı oyununda iş hayatı konu alınmaktadır. Boss Life 3D oyunda bir çalışanı canlandırarak oynayın.

Boss Life 3D (APK) Android online oynanabilen oyunda tek patron sizsiniz ve çalışanlarınızı yöneterek para kazanmaya çalışıyorsunuz. Bir ofisiniz ve bir işiniz var bunu en iyi şekilde yönetin.

Boss Life 3D Oyunu Nasıl Oynanır?

Oyuna bir patron olarak başlıyor ve süper havalı görünümünüzle çalışanlarınızın karşısına çıkıyorsunuz. Boss Life 3D APK Android oyunda birden fazla seviye bulunuyor ve her birini geçmek birbirinden zor. Zorlu görevleri tamamlayarak ilerliyor ve iş yerinizi büyütüyorsunuz. İş yerinize bir çalışan alın yada kovun bu tamamen sizin elinizdedir.

Boss Life 3D APK oyunda iş yerini yönetmenin dışında yapabileceğiniz çok fazla iş var. Meslektaşlarınızı uyandırmak için kağıtlar atarak onlara şaka yapıyorsunuz. Birini iş yerinize çalışan olarak almak için özgeçmişlerine bakıyor ve beğendiğiniz taktirde iş alıyorsunuz. Yaptığınız işe göre kazancınızda değişiklikler meydana gelebilmektedir.

Boss Life 3D APK Android indir

İş yerinizin patronluğunu yaptığınız oyunda çeşitli görevlerde ve işlerde yer alıyorsunuz. Boss Life 3D APK Android online oyunu Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirebilirsiniz. Oldukça keyifli olan bu oyunun birden fazla seviyesi bulunmaktadır.

Boss Life 3D Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ehk.bosslife3d&referrer=utm_source%3Dindirson.com

    Benzer Programlar

  • Seçim Oyunu 2 Apk indir Seçim Oyunu 2 Apk indir
    TürkçeÜcretsiz286 MB
  • Yerel Seçim Oyunu 2024 Apk indir Yerel Seçim Oyunu 2024 Apk indir
    TürkçeÜcretsiz336 MB
  • Boss Life 3D Apk indir HAKKINDA YORUM YAZIN