TV’de Canlı Futbol

TV’de Canlı Futbol

Versiyon/Sürüm10.1.8
LisansÜcretsiz
DilTürkçe
Dosya Boyutu8,1M
ÜreticiMG Sport 24 Ltd.
İşletim SistemiAndroid 4.4 ve sonrası
Eklenme Tarihi2 yıl önce
Güncelleme Tarihi22 Temmuz 2022
Kırık link bildir Yorum Yaz iOS indir Android indir APK indir

TV de Futbol Canlı Futbol Maçları izle ve Yayınları Bul

TV’de Canlı Futbol izle APK indir, TV’de canlı futbol maçları, bugün canlı futbol yayınları izleten TV’de Futbol maçları Android APK indir canlı yayını bul.

TV’de Canlı Futbol izle APK uygulaması; yayınlanan tüm maçları canlı olarak bulmanızı sağlayan bir uygulamadır. Beklediğiniz maçların; hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacağı bilgilerine erişim sağlayabileceğiniz uygulamayı, android tablet ya da cep telefonlarınıza güvenle indirebilirsiniz.

TV’de Canlı Futbol izle APK indir

Dilediğiniz her ligin maçlarını takip edebileceğiniz TV’de Canlı Futbol APK uygulaması, maç sonuçlarında da skorla alakalı sizleri bilgilendirici bildirimleri sizlere gönderebilmektedir. Maçlarla alakalı daha detaylı olarak bilgileri yine bu uygulama sayesinde elde edebilirsiniz.

TV’de Canlı Futbol izlemek için o gün içerisindeki tüm maçlar, geçmiş maçlar ve gelecek maçlar hakkında tüm bilgileri bulunduran uygulamayı, ücretsiz olarak edinebilirsiniz. Bu uygulama bir maç izleme uygulaması değil, maçları ve içeriklerini takip etme uygulamasıdır. Görmek istediğiniz istatistiklere yine bu uygulama sayesinde ulaşabilmektesiniz.

TV’de Canlı Futbol izle APK uygulaması ile Yerel ligler, Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Premier Ligi, Bundesliga, Lag Liga, Seria A, Dünya Kupası Elemeleri, Yerel ve Uluslararası Kupalar ve Şampiyonlukları hakkında detaylı TV programlarını bulabilirsiniz. Tivibu Spor, S Sport, Bein Sports, TRT ve diğer yerek kanallardaki futbol maçlarının tam liste programlarını bulabilirsiniz.

TV’de Canlı Futbol Android indir

    Benzer Programlar

  • Selçuk Sports HD Apk indir Selçuk Sports HD Apk indir
    TürkçeÜcretsiz10 MB
  • Canlı futbol TV izle Apk indir Canlı futbol TV izle Apk indir
  • TV’de Canlı Futbol HAKKINDA YORUM YAZIN