Poppy Rope Game APK indir

Poppy Rope Game APK indir

Versiyon/Sürüm1.2
LisansÜcretsiz
Dilİngilizce
Dosya Boyutu157M
ÜreticiZego Global Publishing
İşletim SistemiAndroid 6.0 ve sonrası
Eklenme Tarihi2 yıl önce
Güncelleme Tarihi28 Şubat 2022
Kırık link bildir Yorum Yaz Android indir APK indir

Poppy Rope Game Aksiyonlu Animasyon Oyunu

Android Poppy Rope Game APK indir, açık dünya oyunu tadında aksiyon oyunu olan Poppy Rope Game kendi alanını savun, ip at ve yasadışı faaliyetleri durdur.

Poppy Rope Game oyunu içerisinde şehirde hiç olmadığı kadar özgürce geziyor ve kaliteli animasyonların tadını çıkartıyorsunuz. Bir tür halat oyunu olan Poppy Rope Game APK dosyasını sitemizden ücretsiz indirebilirsiniz. Sonra zamanlarda Android APK oyun indirmeleri arasında en popüler oyunlar arasında yer alan Poppy Rope Game oyunu Android 6.0 ve sonra sürümünü ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Poppy Rope Game Oyunu Nasıl Oynanır

Oyunda bir savaş bölgesinde bir tür fütüristik şehrinizin tadı olarak Poppy Rope Game oyununda Huggy wuggy dövüşü yapıyorsunuz. Huggy wuggy ip kahramınınız ile atış becerilerinizi ön plana çıkarıyor ve bu sayede kötüleri durduruyorsunuz. Şehirde herkesi umudu siz olup süper kötü adamlara karşı en iyi yeteneklerinizi sergileyerek kötüleri durdurma işini ve şehrin güvenliğini sizler sağlıyorsunuz.

Poppy Rope Game APK oyunu içerisinde bulunan ip kahramanları asyesinde düşmanları alt eder ve yasadışı faaliyetleri durdurabiliyorsunuz. Poppy Rope ile bina tırmanma stillerinizi kullanan mafya gangsteri ve Grand city bulunan ip kahramanı gibi koşmanızı sağlamaktadır. Verilen görevleri tamamladıktan sonra bir sonraki görev için ilerliyor ve karakteri geliştirmek için altın topluyorsunuz.

Poppy Rope Game Android APK indir

Haşhaş halat oyunu içerisinde süper kahramanlar ile ittifak savaşında stratejik tırmanışları olan Poppy Rope Game APK oyununu Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirebilirsiniz. Bunan benzer daha birçok android oyunları indirmek için android apk oyunu ücretsiz bir şekilde buradan indirebilirsiniz.

Poppy Rope Game Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dino.poppy.rope.playtime&referrer=utm_source%3Dindirson.com

    Benzer Programlar

  • American Marksman Apk indir American Marksman Apk indir
    TürkçeÜcretsiz556 MB
  • Modern Commando Strike Mission Apk indir Modern Commando Strike Mission Apk indir
    TürkçeÜcretsiz74 MB
  • Poppy Rope Game APK indir HAKKINDA YORUM YAZIN