iKeyboard

iKeyboard

Versiyon/Sürüm4.8.2.4050
LisansÜcretsiz
Dilİngilizce
Dosya Boyutu23 MB
ÜreticiiKeyboard Team
İşletim SistemiAndroid 4.1 ve sonrası
Eklenme Tarihi5 yıl önce
Güncelleme Tarihi26 Ağustos 2019
Kırık link bildir Yorum Yaz indir (23 MB) iOS indir Android indir APK indir

iKeyboard APK Android Emoji ve Tema Klavye Uygulaması

iKeyboard APK indir, iKeyboard android mobil için gif, emoji ve stickers bulunan klavye uygulaması klavyenizin temasını, görünüm özelliklerini ve tasarımını değiştir.

iKeyboard, başlangıç için yalnızca ios işletimli cihazlar için önerilen ancak sonrasında tüm cihazlarda rahatlıkla kullanılabilen bir uygulamadır. Emoji klavye uygulaması olarak kendine has tasarımları bulunan bu özel uygulamanın özellikle pratik ve hızlı kullanım sunması çok büyük bir avantaj olarak değerlendirilmektedir.

Klavyenizin rengini, temasını, görünüm özelliklerini, tasarımını baştan sona değiştiren iKeyboard daha modern ve çok daha eğlenceli bir klavye kullanmanıza olanak sağlamaktadır. Bu açıdan binlerce kişinin favorisi olarak tercih edilmektedir. Çok geniş bir kullanım alanına sahip olduğu için bu uygulamada yalnızca mesaj değil mail atma, yorum bırakma fırsatlarını da değerlendirebilirsiniz.

iKeyboard İndir

iKeyboard APK indirmek için android işletime sahip cep telefonlarınızı tercih edebilirsiniz. Bu uygulama kısa sürede inmekte ve cihazda yerini almaktadır. Çok güzel ve donanımlı olmasına karşın cihazda çok yer kaplamaması ve çok uzun süre şarj bitirmemesi kullanan kişileri memnun bırakmaktadır.

1800’den daha fazla GIF’e ve 1000’den fazla sembole sahipliği yapan en eğlenceli klavyeler arasında iKeyboard APK uygulamasını da sayabilmek mümkündür. Bunun için pek çok kişinin favori klavyesidir.

    Benzer Programlar

  • Sugo lite Apk indir Sugo lite Apk indir
    TürkçeÜcretsiz151 MB
  • SUGO Apk indir SUGO Apk indir
    TürkçeÜcretsiz113 MB
  • iKeyboard HAKKINDA YORUM YAZIN