Emoji Keyboard Lite

Emoji Keyboard Lite

Versiyon/Sürüm4.3.2
LisansÜcretsiz
DilTürkçe
Dosya Boyutu25 MB
ÜreticiEmoji Family
İşletim SistemiAndroid 4.1 ve sonrası
Eklenme Tarihi5 yıl önce
Güncelleme Tarihi20 Ağustos 2019
Kırık link bildir Yorum Yaz indir (25 MB) Android indir APK indir

Emoji Keyboard Lite APK Android Klavye Uygulaması

Emoji Keyboard Lite APK indir, Emoji Keyboard Lite Android telefon ve tabletlerin klavyesini, klavye içerisine yeni emojiler ve smileyler koyan klavye uygulamasıdır.

Emoji Keyboard Lite, cihazlarınızda kullanabileceğiniz keyifli bir klavye uygulamasına ihtiyaç duyarsanız indirebileceğiniz kapsamlı uygulamalardandır. Bu uygulamanın özellikle smiley paket ihtiyacı olan kişiler tarafından sıkça tercih edildiği, eğlenceli bulunduğu görülmektedir. Hem eğlenceli emojiler kullanıp hem de istediğiniz gibi sonuç alabileceğiniz, pratik bir klavye uygulamasıdır.

Yazmayı çok daha rahat bir hale getiren Emoji Keyboard Lite APK android klavye uygulamasını dünya genelinde milyonlarca kişi tarafından ücretsiz kullanılmaktadır. Bugün sahip olunan cihazın klavyesi pek beğenilmediği için bu klavyenin daha fazla tercih edildiği görülmektedir.

Emoji Keyboard Lite İndir

Emoji Keyboard Lite mobil cihazlarda en çok kullanılan klavye uygulamaları arasında yer almaktadır. Mobil cihazlarınızı mesajlaşmak, yorum atmak için sık sık kullanıyorsanız iyi bir uygulamayla daha pratik ve hızlı yazma avantajı elde edebilirsiniz. Birçok kişi, 800’den fazla emoji bulundurduğu için bu uygulamanın piyasanın en iyisi olduğunu dile getirmektedir.

Her türlü ruh haline uygun emojiyi bulunduran bu özel uygulama tamamıyla ücretsiz şekilde kullanılabilmekte ve basitçe inmektedir. Emoji Keyboard APK indirmek için android işletim sistemine sahip cep telefonlarını ve tabletleri kullanabilirsiniz.

    Benzer Programlar

  • Sugo lite Apk indir Sugo lite Apk indir
    TürkçeÜcretsiz151 MB
  • SUGO Apk indir SUGO Apk indir
    TürkçeÜcretsiz113 MB
  • Emoji Keyboard Lite HAKKINDA YORUM YAZIN