Labirentler Oyunu indir

Labirentler Oyunu indir

Versiyon/Sürüm1.1
LisansÜcretsiz
DilTürkçe
Dosya Boyutu24.00 MB
ÜreticiLeo De Sol Games
İşletim SistemiAndroid
Eklenme Tarihi5 yıl önce
Güncelleme Tarihi5 Haziran 2022
Kırık link bildir Yorum Yaz indir (24.00 MB) Android indir

Android Mobil Labirentler Sanal Gerçekçilik Oyunları Anroid Oyna

Labirentler oyunu indir, sanal gerçeklik oyunlarından keyif alanların tercih edebileceği en başarılı oyunlardandır. Bir oyun uygulaması olarak milyonlarca kullanıcısı olan Labirentler’in hem ilgi çekici hem de keyif verici olduğunu söylemek mümkündür.

Sanal gerçeklik gözlüğü ile oynanması gereken oyunda önemli olan labirentten çıkmayı başarmaktır. Oyun başlarken ilk önce 15 saniye kadar yukarıdan bakmanıza izin veriyor daha sonra sizi başlangıç noktasında bırakıyor ve labirentten çıkmanızı bekliyor.  Gözlüğünüz sayesinde çevrenizi tam tur şekilde görebilir ve basit bir baş hareketiyle sağa ya da sola dönüş yapabiliyorsunuz. Labirentler indirip oynandıkça keyif veren ve heyecan dolu dakikalar geçirmenizi sağlayan oyunlardandır.

Labirentler İndir

Labirent oynamak istediğiniz zaman android işletim sistemine sahip cep telefonlarınızı ve tabletlerinizi kullanabilirsiniz. Android cihazlarda birkaç dakikada inen oyun ücretsiz şekilde başlamaktadır. Gözlüğünüzü de taktıktan hemen sonra oyuna başlayabilmeniz mümkündür.

Grafiksel açıdan çok başarılı olan oyunda sanal gerçeklik düzeyi oldukça yüksektir. Kişi efektleri de görsel donanımı da en gerçek seviyede yaşayabilmektedir. Gerçek çıkışı bulmak için hem iyi bir hafızaya hem de hızlı bir düşünme gücüne sahip olmanız gerekmektedir.

    Benzer Programlar

  • Pixel.Fun2 Apk indir Pixel.Fun2 Apk indir
    TürkçeÜcretsiz107 MB
  • Make It Perfect 2 Apk indir Make It Perfect 2 Apk indir
    TürkçeÜcretsiz118 MB
  • Labirentler Oyunu indir HAKKINDA YORUM YAZIN