Özel Operasyon İmkansız Görevleri

Özel Operasyon İmkansız Görevleri

Versiyon/Sürüm1.1.1
LisansÜcretsiz
DilTürkçe
Dosya Boyutu72 MB
Üretici360 Gaming Studio
İşletim SistemiAndroid
Eklenme Tarihi5 yıl önce
Güncelleme Tarihi6 Haziran 2022
Kırık link bildir Yorum Yaz Android indir APK indir

Özel Operasyon İmkansız Görevleri APK Android Savaş Oyunu

Özel Operasyon İmkansız Görevleri APK indir, Android cihazlarda eğer FPS tarzı aksiyon oyunlarını seviyorsanız Özel Ops Impossible Missions oyununa hoşgeldiniz.

Özel Operasyon İmkansız Görevleri oyunu çevirimdışı bir üst aksiyon çöl savaş oyunudur. Elit güç olan terörist ekbinin bir üyesi olup göreviniz düşmanları etkisiz hale getirmeye çalıştığınız bir Android aksiyon oyunudur.

Swat shooter tarzı FPS oyununda kritik ordu operasyonunu tamamlayarak ülkenizi kurtarmaya çalışıyorsunuz. Ülkenizin içinde bulunduğu tehlikeli teröristlerde savunmaya tam hazır olmanız isteniyor. Tüm savaş becerilerinizi Özel Operasyon İmkansız Görevleri 2019 oyununda kullanarak acımasız insanların elinden ülkenizi kurtarmak için savaşıyorsunuz.

Özel Operasyon İmkansız Görevleri Android APK oyununda tüm askeri kaynaklara kolaylıkla ulaşabiliyorsunuz. Herşeyin emriniz altında olduğu oyunda savaşı ülkeniz adına kazanmak için teröristlere karşı bu amansız savaşı kazanmanız gerekiyor. Aksiyon savaş oyununda profesyone keskin nişancıları bulunduğu belirtmek isterim. Ayrıca trafikte düşman hedeflerini vurmanız da istenebiliyor.

    Benzer Programlar

  • American Marksman Apk indir American Marksman Apk indir
    TürkçeÜcretsiz556 MB
  • Modern Commando Strike Mission Apk indir Modern Commando Strike Mission Apk indir
    TürkçeÜcretsiz74 MB
  • Özel Operasyon İmkansız Görevleri HAKKINDA YORUM YAZIN