Pooking indir

Pooking indir

Versiyon/Sürüm1.0
LisansÜcretsiz
DilTürkçe
Dosya Boyutu
ÜreticiMOUNTAIN GAME
İşletim SistemiAndroid
Eklenme Tarihi5 yıl önce
Güncelleme Tarihi13 Haziran 2022
Kırık link bildir Yorum Yaz indir () Android indir

Android Pooking Şehir Bilardo Oyunu

Pooking indir, Android 50 milyonun üzerinde indirmeye sahip Pooking (Bilardo Şehri) Apk, Mountain Game tarafından piyasaya sunulmaktadır. Klasik bilardo simülasyon oyunu seçeneklerinden biri olan Pooking (Bilardo Şehri) Apk’yi Android işletim sistemli cihazınıza indirerek hemen oynamaya başlayabilirsiniz. Arcade tarzı havuz oyunu olan oyun, aynı zamanda tek oyunculudur. Gerçek anlamda bir bilardo simülasyon oyunu olan Pooking gerçekçi grafikleri de dikkat çekicidir.

Pooking (Bilardo Şehri) Özellikleri

Oyunda hem yeni başlayanlar için hem profesyoneller için farklı seviyeler bulunmaktadır. Oyunda kendinizi geliştirdikten sonra yeni şehir barlarını ziyaret ederek kupalar kazanabilirsiniz. Bilardo şampiyonu olmak için kendinizi iyice geliştirmeniz gerekiyor. Pooking (Bilardo Şehri) Apk muhteşem tek oyunculu moda sahiptir. Klasik tek oyunculu modun sıkıcılığından uzak oyunda doğru top fiziği sayesinde gerçekçi ve güçlü bir simülasyon oyunu oynayabilirsiniz.

Oyunda 3D top Bilardo animasyonları da oldukça gerçekçidir. Bilardo sopasını hareket ettirmek için cihazınızın dokunmatik kontrolünden faydalanabilirsiniz. Kontrollerin kusursuz düzgünlüğünü de oynanış sırasında fark edebilirsiniz. Oyun kullanıcılara ücretsiz olarak sunulmaktadır. Uygulamadaki tek olumsuz taraf reklam içeriklerinin bulunuyor olmasıdır.

Pooking (Bilardo Şehri) Nasıl İndirilir?

Pooking indir, Android işletim sistemli cihazınızın sürümü 4.1 ve üzeriyse oyun uygulamasını hemen indirebilirsiniz. Düşük dosya boyutlu uygulama birkaç saniye içinde cihazınıza inmiş olacaktır. 50 milyondan fazla kişinin indirip keyifle oynadığı bilardo oyununu siz de hemen deneyebilirsiniz.

    Benzer Programlar

  • Canlı Futbol TV Apk indir Canlı Futbol TV Apk indir
    TürkçeÜcretsiz41,7 MB
  • Roblock Gym Clicker Tap Hero Apk indir Roblock Gym Clicker Tap Hero Apk indir
    TürkçeÜcretsiz126.1 MB
  • Pooking indir HAKKINDA YORUM YAZIN