Sticker Maker

Sticker Maker

Versiyon/Sürüm0-60
LisansÜcretsiz
Dilİngilizce
Dosya Boyutu10M
ÜreticiViko & Co.
İşletim SistemiAndroid 4.1 ve sonrası
Eklenme Tarihi5 yıl önce
Güncelleme Tarihi11 Mayıs 2019
Kırık link bildir Yorum Yaz indir (10M) iOS indir Android indir

Sticker Maker Android Whatsapp Çıkartma Uygulaması

Sticker Maker indir, Android cihazınızda kullandığınız WhatsApp uygulamasında WhatsApp sticker (çıkartma) yapma ve sticker gönderme uygulamasıdır.

Android cihazlarınızdan Whatsapp çıkartmaları oluşturabileceğiniz Sticker Maker uygulamasını Whatsapp yakın bir zaman içerisinde kullanıma sunmuştur. Whatsapp sticker uygulaması sayesinde mesajlaşmaları daha eğlenceli bir hale getirmektedir.

Sticker Maker sayesinde Whatsapp kullanırken çeşitli duygularınızı sticker’lar sayesinde kolaylıkla yansıtabileceksiniz. Whatsapp çıkartma yapma ve gönderme uygulaması sayesinde mesajlaşma sırasında ilginç ifadeler gönderebilirsiniz. Kendinize has çıkartmalar oluşturmak istiyorsanız Sticker Maker for Whatsapp uygulamasından faydalanabilirsiniz.

Oldukça kolay bir kullanıma sahip olan uygulamada, Whatsapp çıkartma paketi için bir isim seçtikten sonra ilgili fotoğrafları seçerek kırpma işlemlerini tamamladıktan sonra kendi oluşturduğunuz Whatsapp sticker‘larını kullanabilirsiniz. Çıkartmaların son tasarımını görüp beğendikten sonra Publish Sticker Pack butonuna basarak Whatsapp’ta bu çıkartmaları kullanmaya başlayabilirsiniz.

Aklınıza gelebilecek karikatür, fotoğraflar, çeşitli logolar ve daha bir çok görseli çıkartma olarak kullanabilmenizi sağlamaktadır. Sticker Maker uygulamasını ücretsiz olarak indirebilir ve sohbetlerinizin daha eğlenceli gitmesini sağlayabilirsiniz.

    Benzer Programlar

  • Sugo lite Apk indir Sugo lite Apk indir
    TürkçeÜcretsiz151 MB
  • SUGO Apk indir SUGO Apk indir
    TürkçeÜcretsiz113 MB
  • Sticker Maker HAKKINDA YORUM YAZIN