Hello Stars Apk indir – Bulmaca Oyunu

Hello Stars Apk indir – Bulmaca Oyunu

Versiyon/Sürüm2.2.7
LisansÜcretsiz
Dilİngilizce
Dosya Boyutu44M
ÜreticiFastone Games
İşletim SistemiAndroid 4.1
Eklenme Tarihi5 yıl önce
Güncelleme Tarihi13 Temmuz 2022
Kırık link bildir Yorum Yaz iOS indir Android indir APK indir

Hello Stars Android Bulmaca Çözme Oyunu

Hello Stars indir, android mobilde eşsiz bir bulmaca oyun deneyimi sunan oyunu oynarken karşınıza Hello Stars oyunu içinde fizik tabanlı video bulmacalarını çözmeye çalışacağınız Android oyunudur.

Çok beğenerek oynayabileceğiniz düşündüğüm Hello Stars Android oyununda tüm yıldızları topluyor ve bölümleri teker teker geçmeye çalışıyoruz. Ancak bu o kadar kolay olmuyor reflekslerinizi sınayabileceğiniz oyunda bulmacaları çözerek ilerlemeniz gerekiyor.

Hello Stars oyununda bitiş noktasına ulaşabilmek için reflekslerinizi en iyi şekilde kullanmanız gerekiyor. Oldukça eğleneli oynanışa ve renkli görselleriyle farklı bir oyun atmosferinde yer alıyorsunuz. Farklı bir oyun deneyimi sunan bulmaca oyununda tüm bulmacaları çözmek için farklı yöntemler geliştirmeniz gerekiyor.

Video bulmaca çözme oyununda size verilen kısa süre içerisinde tüm bölümleri ve verilen görevleri tamamlamaya çalışmanız gerekiyor. Hello Stars oyununda yeteneklerinizi sergilerken engellerle dolu platformda mücadele etmeniz gerekiyor. Eğer bu tarz Android bulmaca oyunlarını oynamayı seviyorsanız mutlaka indirmenizi tavsiye ediyorum.

    Benzer Programlar

  • Pixel.Fun2 Apk indir Pixel.Fun2 Apk indir
    TürkçeÜcretsiz107 MB
  • Make It Perfect 2 Apk indir Make It Perfect 2 Apk indir
    TürkçeÜcretsiz118 MB
  • Hello Stars Apk indir – Bulmaca Oyunu HAKKINDA YORUM YAZIN