Chicken Rider

Chicken Rider

Versiyon/Sürüm3.6
LisansÜcretsiz
Dilİngilizce
Dosya Boyutu71M
ÜreticiPlayWay SA
İşletim SistemiAndroid 4.1 ve iOS 7.0 sonrası
Eklenme Tarihi6 yıl önce
Güncelleme Tarihi8 Ağustos 2018
Kırık link bildir Yorum Yaz indir (71M) iOS indir Android indir

Chicken Rider Android iOS Sonsuz Koşu Oyunu

Chicken Rider indir, mobilde hayvanların özgürlüğe kavuşmak için kıyasıya mücadele ettiği ve animasyon filmlerini aratmayan Android için ücretsiz koşu oyunudur.

Android ve iPhone cihazları üzerinde hızlı ve tempolu görseller sunan sonsuz koşu oyunudur. Animasyon film tadında geçen süper eğlenceli bir oynanış sunan Chicken Rider oyununu ücretsiz indirebilirsiniz.

Chicken Rider oyunu yan kamera bakış açısından bir platform üzerinden oynanış sunmaktadır. İnsan ve hayvanları karşı karşıya getiren çizgi film temalı ilgi çekici bir çocuk oyunu olarak nitelendirebiliriz. Oyundaki amacımız hayvanların özgürlüğüne kavuşması için iyi bir kaçış planı hazırlıyoruz.

Hayvanların özgürlüğü için savaşan ve küçük ayı ile iyi bir kaçış planı hazırlıyoruz ancak oyunda hiç birşey planladığınız gibi gitmiyor. İnsanlara yakalanmadan kaçmak için savaşıyoruz. İnsanları atlatabilmek için tavuğun sırtında bulunan çılgın güçlendirici ile bu işin üstesinden geliyorsunuz.

Çok keyifli bir oynanış sunan çizgi film animasyonlarıyla oyunu daha keyifli hale getiren Chicken Rider oyununu ücretsiz oynayabilirsiniz. Eğer bu tarz sonsuz koşu oyunlarını seviyorsanız mobilde oynayabilirsiniz.

    Benzer Programlar

  • Miyav Kulesi: Nonogram Offline Miyav Kulesi: Nonogram Offline
    TürkçeÜcretsiz110 MB
  • Berry Rush Strawberry Shortcake Apk indir Berry Rush Strawberry Shortcake Apk indir
    TürkçeÜcretsiz48 MB
  • Chicken Rider HAKKINDA YORUM YAZIN