Talking Tom Cake Jump

Talking Tom Cake Jump

Versiyon/Sürüm1.0.6.220
LisansÜcretsiz
Dilİngilizce
Dosya Boyutu45M
ÜreticiOutfit7 Limited
İşletim SistemiAndroid 4.1 ve iOS 7.0 sonrası
Eklenme Tarihi6 yıl önce
Güncelleme Tarihi25 Mart 2019
Kırık link bildir Yorum Yaz indir (45M) iOS indir Android indir

Talking Tom Cake Jump Android iOS Konuşan Tom

Talking Tom Cake Jump indir, mobilde çizgi film tadında animasyonlarıyla karşımıza çıkan dünyanın en uzun pastasını yapacağınız Android konuşan tom oyunudur.

Qufiti7’nin yeni oyunu olan Talking Tom Cake Jump‘ta konuşan tom ve arkadaşlarıyla dünyanın en uzun pastasını yapmaya çalıştığımız mükemmel eğlenceli bir mobil oyundur. Türkçe adıyla Konuşan Tom serinin son oyununu çocuğunuz ve küçük kardeşiniz için ücretsiz Android ve iPhone iOS platformlarına indirebilirsiniz.

Çizgi film animasyonlarıyla güçlendirilen oyunu milyonlarca kişi tarafından indirilmektedir. Tom ve onunu sevgilisi Angela başta olmak üzere oyunda Konuşan Tom‘un diğer arkadaşlarıda bulunmaktadır. Dünyanın en büyük pastasını yapabilmek için harekete geçtiğiniz oyunda sevimli karakterlerimize yardımcı oluyoruz.

Talking Tom Cake Jump oyununda leziz meyveli, kremalı, çikolotalı pastaları üst üst yıkmadan dizmeye çalışıyoruz. Pastamız yükseldikçe karakterinizi seviniyor ve puan kazanıyorsunuz. Hadi bakalım en büyük pastayı kim yapabilecek!

    Benzer Programlar

  • Miyav Kulesi: Nonogram Offline Miyav Kulesi: Nonogram Offline
    TürkçeÜcretsiz110 MB
  • Berry Rush Strawberry Shortcake Apk indir Berry Rush Strawberry Shortcake Apk indir
    TürkçeÜcretsiz48 MB
  • Talking Tom Cake Jump HAKKINDA YORUM YAZIN