Real Cricket 18

Real Cricket 18

Versiyon/Sürüm1.5
LisansÜcretsiz
Dilİngilizce
Dosya Boyutu25M
ÜreticiNautilus Mobile
İşletim SistemiAndroid 4.1 ve sonrası
Eklenme Tarihi6 yıl önce
Güncelleme Tarihi26 Haziran 2018
Kırık link bildir Yorum Yaz indir (25M) iOS indir Android indir

Real Cricket 18 Android iOS için Gerçek Kriket Oyunu

Real Cricket 18 indir, Android platformlarda oynayabileceğiniz en gerçekci kriket oyunudur. Mobil cihazlarınıza indirin ve online Cricket maçları yapmaya başlayın.

Türkiye’de çok yaygın olmayan spor oyunu kriketin en iyi oyunlarından biri olan Real Cricket 18’de karakterinizi ve takımınızı seçerek maçlara başlayın. Online oynanan oyunda kriket oyununu bilen ve nasıl oynandığını öğrenmek isteyenler için güzel bir mobil oyundur.

https://youtu.be/TVYRaQvZeyo?t=1

Android ve iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz en gerçekci, eğlenceli ve eksiksiz bir Kriket oyun deneyimi için hazır olun! 2018 yılında büyük bir özenle geliştirilmiş yepyeni takımlara yer veren oyunda farklı batsmanlar ve batting türleri mevcuttur. Takımınızın taktiğini defansif, ofansif, dengeli, radikal ve brüt oyun stilleri arasında seçim yaparak başlıyorsunuz.

Kaliteli grafik, canlı stadyumlar, Criket çekimleri ve oyuncuların saldırganlık seviyeleriyle en iyi Kriket oynama deneyimini yakalayın. Real Cricket 18 oyununda stadyumlar eşsiz tasarlanmış ve her maçın kendine has taraftarı bulunuyor. Batsman oyun stilinde oynayacağınız oyunda, heyecanın 45 KM hızla size doğru geldiğini hissedeceksiniz.

Cricket oyununda en önemli faktörün refleks olduğunu söyleyebilirimi. Adeta oyunda beceri ve yeteneklerinizi sergileyeceksiniz.

    Benzer Programlar

  • Canlı Futbol TV Apk indir Canlı Futbol TV Apk indir
    TürkçeÜcretsiz41,7 MB
  • Roblock Gym Clicker Tap Hero Apk indir Roblock Gym Clicker Tap Hero Apk indir
    TürkçeÜcretsiz126.1 MB
  • Real Cricket 18 HAKKINDA YORUM YAZIN