Android Messages

Android Messages

Versiyon/Sürüm2018
LisansÜcretsiz
DilTürkçe
Dosya Boyutu13M
ÜreticiGoogle LLC
İşletim SistemiAndroid Mobil Telefon Tablet
Eklenme Tarihi6 yıl önce
Güncelleme Tarihi20 Haziran 2018
Kırık link bildir Yorum Yaz indir (13M) Android indir

Android Messages Android SMS Mesaj Gönderme Uygulaması

Android Messages indir, Google mobil Android plaformlarda ücretsiz (SMS, MMS) gibi kısa ve grup mesajları göndererek sohbet edebileceğiniz mesaj gönderme uygulamasıdır.

Eğer akıllı telefon ve tabletlerinizde sıkça kullandığınız ve internet bağlantısıyla çalışabilen mesajlaşma uygulamalarında sıkıldıysanız mutlaka Android Messages uygulamasını indirmelisiniz. SMS ve MMS gönderme uygulaması olarak geliştirilen Android’in standart mesajlaşma uygulaması yerine kullanabilirsiniz.

Android Messages, gayet kolay kullanımı, sade arayüzü ve meterial dizayn ile süslenmiştir. Çok az yer kaplaması, hızlı ve güvenli mesaj gönderme seçeneklerinin bulunması tercih etme sebeplerinizde biri olabilir. Arkadaşlarınıza ve rehberinizde bulunan tüm kişilere kısa mesaj yada grup mesajlarını ücretsiz gönderebilirsiniz.

Mesajlaşma uygulamasını kurduğunuzda, tüm mesajlarınız uygulamaya aktarma derdi olmadan kullanabiliyorsunuz. Gelen mesajları sağa ve sola kaydırarak arşivleme yapabiliyorsunuz. Mesaj gönderen kişinin listenizde olmama durumunda kolayca rehberinize ekleyebilmek için resmine tıklayarak eklemeniz mümkündür. Eğer SMS gönderme uygulamasından sıkıldıysanız, modern görünümlü ve kullanımı kolaydır.

Klasik mesajlaşma uygulamasından hiçbir farkı bulunmuyor. Android Messages’ı varsayılan mesaj gönderme uygulaması olarak kullanabilirsiniz. Google’ın resmi uygulaması Android cihazlarınız ücretsiz indirebilirsiniz.

Not: Varsayılan olarak kullanabilmek için Ayarlar, Uygulamalar ekranına giderek Android Messages’ı bulun ve Varsayılanları Temizle seçeneğini seçerek kullanmaya başlayın.

    Benzer Programlar

  • Sugo lite Apk indir Sugo lite Apk indir
    TürkçeÜcretsiz151 MB
  • SUGO Apk indir SUGO Apk indir
    TürkçeÜcretsiz113 MB
  • Android Messages HAKKINDA YORUM YAZIN