GMG Racing

GMG Racing

Versiyon/Sürüm1.1
LisansÜcretsiz
Dilİngilizce
Dosya Boyutu669.4 MB
ÜreticiGranada Game
İşletim SistemiAndroid 4.4 ve iOS 7.0 sonrası
Eklenme Tarihi6 yıl önce
Güncelleme Tarihi8 Haziran 2018
Kırık link bildir Yorum Yaz indir (669.4 MB) iOS indir Android indir

GMG Racing Android iOS Online Drag Yarış Oyunu

GMG Racing indir, mobil platformlarda online drag yarışlarına katılabileceğiniz araba yarış oyunudur. Android cihazlarınıza GMG garage yarış oyununu ücretsiz indirebilirsiniz.

Dünyanın birçok ülkesinden katılan gerçek oyuncularla oynayacağınız yarış oyunu tamamen ücretsiz olarak indirilmeye açılmıştır. Android ve iOS platformlar ile uyumlu olan son derece gerçekci yarış deneyimi sunan mobil oyundur.

GMG Racing oyunu orta dereceli grafikleri ve basit arayüzleriyle oyuncular tarafından ilgiyle oynanmaktadır. Level sistemine sahio olan oyunda yarış arabalarımıza özel kaplamalar ve modifiye yapabiliyoruz. Online oyuncularla gerçek zamanlı olarak yarışlara katılarak kıyasıya mücadele edeceğiz.

Ünlü yarış araba modellerinden esinlenerek tasarlanan drag yarışı oyununda şehrin içerisinde güçlü motor seslerinizi hissedeceksiniz. Birbirinden farklı dünyanın dört bir yanındaki pistlerde yarışacağınız oyunda daha hızlı ve daha iyi yarışçılarla karşılacaksınız. Android cihazlarınızda yer alan yarış arabalarının kilidini açabilmek için yarışları kazanarak level atlamanız gerekmektedir.

Oyunun bir diğer ismide GMG Garage olarak bilindiğini hatırlatmakta fayda görüyorum. Drag yarış oyununda efsane olan oyunu tüm akıllı telefon ve tablet kullanıcılarına tavsiye ediyorum.

    Benzer Programlar

  • Offroad Outlaws Apk indir Offroad Outlaws Apk indir
    TürkçeÜcretsiz470 MB
  • Moto Rider, Bike Racing Game Apk indir Moto Rider, Bike Racing Game Apk indir
    TürkçeÜcretsiz154 MB
  • GMG Racing HAKKINDA YORUM YAZIN