Çocuk Şarkıları

Çocuk Şarkıları

Versiyon/Sürüm1.0
LisansÜcretsiz
DilTürkçe
Dosya Boyutu18.00 MB
ÜreticiKBLab
İşletim SistemiAndroid
Eklenme Tarihi6 yıl önce
Güncelleme Tarihi28 Ocak 2020
Kırık link bildir Yorum Yaz Android indir

Mobil Cihazlarda Dinleyeceğiniz Çocuk Müzikleri Mp3 Uygulaması

Çocuk Şarkıları indir, internetsiz kullanabileceğiniz ücretsiz mobil android mp3 uygulaması anne babaların çocukları için tercih ettiği, keyifli içeriklerle dolu bir müzik dinleme uygulamasıdır. Çocuk Şarkıları uygulaması çocukların da kullanabileceği şekilde pratik düşünerek üretilmiştir. Diğer müzik dinleme uygulamaları çeşitlerinden farkı sadece çocuklara yönelik şarkılar içeriyor olmasıdır.

Çocuk Şarkıları Uygulamasının Özellikleri

İnternetsiz çocuk şarkıları uygulaması internete gerek duymadan çalışabilmektedir. Anne ve babalar çocukların teknolojik cihazlarla vakit geçirirken; internetin tehlikeli bölümünden de uzak durmasını tercih etmektedir. Uygulamanın internet olmadan çalışıyor olması bu sebeple anne babaların tercih etmesinde etkili olmaktadır. Uygulama basit ve sade bir ara yüz kullanılarak üretilmiştir. Dolayısıyla çocuklar şarkı listesinden istedikleri şarkıyı açıp dinleyebilir. Çocuk Şarkıları mp3 uygulama ekranında listelenmiş şekilde görünmektedir. Karışık ya da sırayla dinleme imkanı vardır. Ayrıca şarkı çalarken şarkının sözleri de ekranda görüntülenebilir. Ek olarak her bir şarkıda farklı farklı animasyon ile şarkılar daha keyifli hale getirilmiştir. Android mobil uygulamada şarkı çalarken ses ayarı cihazın ses tuşlarından yapılmaktadır.

Çocuk Şarkıları Uygulaması Nasıl Kullanılır?

Android uygulamanın kullanımını çocuklar yapabilse de indirme ve çalıştırma işlemini anne babaların yapması gerekecektir. Cihazın uygulama marketine giderek uygulama ismi yazılmalı ve indir butonuna basılarak indirme işleminin tamamlanması beklenmelidir. İndirme sona erince kayıt, giriş gerekmeksizin uygulamayı tek dokunuşla açabilmek mümkün. Çocuk Şarkıları uygulaması Türkçe olarak tasarlandığından kullanımında hiç zorluk yoktur. Bu tür uygulamalarda tasarımın zayıf kalmasının sebebi ise çocukların karışıklıktan sonra, programı kullanmada zorluk çekmeden işlem yapabilmesini sağlamaktır.

    Benzer Programlar

  • Xender indir Xender indir
    TrÜcretsiz20.0 MB
  • Pro Guitar Tuner Apk indir Pro Guitar Tuner Apk indir
    TürkçeÜcretsiz15 MB
  • Çocuk Şarkıları HAKKINDA YORUM YAZIN