Boom Day

Boom Day

Versiyon/Sürüm1.5
LisansÜcretsiz
Dilİngilizce
Dosya Boyutu228.7 МB
ÜreticiSamberdino
İşletim SistemiAndroid 4.1 ve iOS 7.0 sonrası
Eklenme Tarihi6 yıl önce
Güncelleme Tarihi18 Nisan 2018
Kırık link bildir Yorum Yaz indir (228.7 МB) iOS indir Android indir

Boom Day Android ve iPhone için Strateji Kart Savaşları Oyunu

Boom Day: Card Battle indir, kartlarla oynanan strateji kart savaşları oyunudur. Android ve iPhone cihazlarınızda oynayabileceğiniz gerçek zamanlı online stratejik kart savaşları oyunununda hayatta kalmaya başaran toprak ve kaynak sahibi oluyor.

Oyunda online oyuncularla karşı karşıya geliyoruz. Sahip olduğumuz karakterlerin yetenekleri ve izlediğimiz stratejiye göre savaşta üstünlük kurmaya çalışıyoruz. Ufa adalara bölünen gezengenlerde hayatta kalmayı başaran oyun severler Boom Day içerisinde toprak ve kaynak kavgasına dahil oluyor.

Android ve iPhone cihazlar için geliştirilen yüksek kalitede grafikler ve özel efektlerle süslenmiş kart tabanlı online strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Ücretsiz giriş yaparak dünyanın dört bir yanından katılan oyuncularla toprak savaşlarına katılabilirsiniz.

Oyunda ada savaşlarına katılsanız bile tapınak, lunapark ve arktik gibi farklı mekanlarda savaşıyoruz. İlginç karakter tipleri ve savaşları kazandıkça yeni savaşçıların kilidi açılıyor. Ayrıca diğer oyuncularla kartlarımızı değiş tokuş yapabiliyoruz.

    Benzer Programlar

  • Banksters Apk indir Banksters Apk indir
    TürkçeÜcretsiz103 MB
  • Call of Dragons Apk indir Call of Dragons Apk indir
    TürkçeÜcretsiz1 GB
  • Boom Day HAKKINDA YORUM YAZIN