ETS 2018 iPhone

ETS 2018 iPhone

Versiyon/Sürüm1.2
LisansÜcretsiz
DilTürkçe
Dosya Boyutu301.5 MB
ÜreticiZuuks Games
İşletim SistemiiPhone, iPad ve iPod iOS 9.0
Eklenme Tarihi6 yıl önce
Güncelleme Tarihi7 Nisan 2018
Kırık link bildir Yorum Yaz indir (301.5 MB) iOS indir

Euro Truck Simulator 2018 iPhone için Kamyon Simülasyon Oyunu

Euro Truck Simulator 2018 indir, iPhone ve iPad’inizde oynayabileceğiniz ücretsiz tır simülasyon oyunudur. Avrupa yollarında yük taşımacılığı yapacağınız mobil kamyon simülasyon oyunu ile gerçekci kamyon kullanma tecrübesini yaşayabilirsiniz.

iOS işletim sistemi kullananan iPhone telefon ve iPad tabletlerinize ücretsiz indirip oynayabileceğiniz kamyon simülatörü oyunudur. Kendi şirketimizi kurup Avrupa yollarında nakliye firmamızla yük taşıyarak para kazanmaya çalışıyoruz. Şirketimizi kurduktan sonra taşıyacağımız yük türünü ve gideceğimiz rotayı belirleyerek kamyonumuzla yolculuğa başlıyoruz.

Euro Truck Simulator 2018‘de oyunculara lüks ve farklı kamyon türleri sunuyor. Kamyon simülatörü‘nde farklı kamera açılarıyla kamyonumuzu kontrol edebiliyoruz. Kamyonu iç kokpitinden sürebilmek için kokpit kamerası da bulunuyor, tır içerisinden yolculuk yapabiliyor ve direksiyon göstergelerini görebiliyoruz.

Oyunda 50’den fazla yük taşımacılığı görevleri bulunmaktadır. Görevleri yaptıkça para kazanabiliyor ve yeni kamyonların kilitlerini açabiliyoruz. Oyunu dokunmatik kontrollerin yanı sıra iPhone cihazlarda bulunan hareket sensörü yardımıyla kolaylıkla kontrol edebiliyoruz.

Android cihazlarınız için ücretsiz indirip oynayabilmeniz için Euro Truck Simulator 2018 bağlantısını ziyaret edebilirsiniz.

    Benzer Programlar

  • Seçim Oyunu 2 Apk indir Seçim Oyunu 2 Apk indir
    TürkçeÜcretsiz286 MB
  • Yerel Seçim Oyunu 2024 Apk indir Yerel Seçim Oyunu 2024 Apk indir
    TürkçeÜcretsiz336 MB
  • ETS 2018 iPhone HAKKINDA YORUM YAZIN