Polis Özel Harekat Keskin Nişancı

Polis Özel Harekat Keskin Nişancı

Versiyon/Sürüm1.1
LisansÜcretsiz
DilTürkçe
Dosya Boyutu206 MB
ÜreticiTKS Games
İşletim SistemiAndroid 4.1 ve iOS 7.0 ve üzeri
Eklenme Tarihi6 yıl önce
Güncelleme Tarihi23 Şubat 2018
Kırık link bildir Yorum Yaz indir (206 MB) iOS indir Android indir

Polis Özel Harekat Keskin Nişancı Android ve iPhone Oyna

Keşkin nişancı android mobil oyunu indir, Özel harekat polislerinin operasyonları sırasında  sizlerde onların yanında olacak keskin nisancı görevinde  gördüğünüz tehlikeleri bir bir yok edeceğiniz  bir oyun uygulamasıdır. Aksiyonun yüksek olduğu oyunda Polis özel harekat oyunu polislerimiz teröristlerle savaşıyor. Oyunda verilen görevlerde uzun menzilli keskin nişancı silahlarını kullanarak belirlenen düşman hedeflerini yok etmeye çalışıyoruz.

Polis özel harekat keskin nişancı oyunu, genel olarak terörist kaplarının izini sürerek kırsal ve dağlık bölgelerde geçiyor. Terörist kamplarını bulduğumuzda doğru anı bekleyerek yok etmek için silahımızı ateşliyoruz. Hedefleri yok ederken ıskalamamız ve yerimizi belli etmeden gizlice ateş etmemiz isteniyor.

Oyunda yoğun kar yağışı altında ejder modeli araba ile kasaba bulunan teröristlerle savaşarak geçiyor. Zırhllı arabayı siz bazen otomatik ve bazende manuel sürüş ile kontrol edeceksiniz. Android apk ve iOS iPhone cihazlarda oynarken size düşen asıl görev ise TTZA başına geçip çok sayıda terörist oldürerek en yüksek skoru almaya çalışacaksınız.

    Benzer Programlar

  • American Marksman Apk indir American Marksman Apk indir
    TürkçeÜcretsiz556 MB
  • Modern Commando Strike Mission Apk indir Modern Commando Strike Mission Apk indir
    TürkçeÜcretsiz74 MB
  • Polis Özel Harekat Keskin Nişancı HAKKINDA YORUM YAZIN