Drive Ahead Oyunu

Drive Ahead Oyunu

Versiyon/Sürüm1.60
LisansÜcretsiz
DilTürkçe
Dosya Boyutu341 MB
ÜreticiDodreams Ltd.
İşletim SistemiAndroid 4.0.3 ve iOS 7.0 ve üzeri
Eklenme Tarihi6 yıl önce
Güncelleme Tarihi23 Şubat 2018
Kırık link bildir Yorum Yaz indir (341 MB) iOS indir Android indir

Drive Ahead Sports Ücretsiz Araba Çarpıştırma Oyunu

Drive Ahead Sports, engelli yollarda mobil araba oyununu indir yaparak cihazlarınızdan oynayabilirsiniz. Ücretsiz android ve iOS telefon tabletlerde oynayabileceğiniz araba çarpıştırma oyunudur. Rakiplerimizle çarpışarak 1.ci olmaya çalıştığımız son derece keyifli bir araba oyun uygulamasıdır.

Drive Ahead Oyunu Oynanışı

Heyecanı yüksek olan yarış oyununu android ve iPhone telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirip oynayın. Masaüstü pc için indirip bilgisayara karşı yada arkadaşlarınıza karşı yarış arenasında karşılaşarak mücedele ediyoruz.

Drive Ahead, basit bir oynanışa sahip olan oyundaki amacımız çıktığımız yarış arenasında rakiplerimizin araçlarını yok etmek. Rakiplerimizin araçlarına çarparak hasta veriyoruz. Online oyunda 5 round’luk yarışlara katılıyor ve kazanan oyuncu oyunun galibi oluyor.

Küçük ama bir o kadar heyecan veren oyunda yarış arabamızı kontrol edebilmek için ekran üzerinde bulunan joystick’i iyi kullanmamız gerekiyor. Drive Ahead indir yaparak oyunu oynamaya başlayabiliriz. Oyundaki kontrol sistemi biraz oyuncuları zorlasada biraz oynadıktan sonra oyun alışıyoruz.

Rakiplerimizle göğüs göğüse gelerek çarpışıp en çok hasarı veren oyuncu birinci olmaya hak kazanıyor. Drive ahead sports, rakiplerimize merhamet göstermeden oynadığmıız taktirde kazanabilirsiniz. Kazandığınız yarışlarda size bonus ve para veriliyor. Böylelikle aracımızı güçlendirebiliyoruz.

    Benzer Programlar

  • Offroad Outlaws Apk indir Offroad Outlaws Apk indir
    TürkçeÜcretsiz470 MB
  • Moto Rider, Bike Racing Game Apk indir Moto Rider, Bike Racing Game Apk indir
    TürkçeÜcretsiz154 MB
  • Drive Ahead Oyunu HAKKINDA YORUM YAZIN