O&O ShutUp10

O&O ShutUp10

Versiyon/Sürüm1.6.1398
LisansÜcretsiz
Dilİngilizce
Dosya Boyutu1.8 MB
Üreticifinemic
İşletim SistemiWindows10
Eklenme Tarihi6 yıl önce
Güncelleme Tarihi16 Temmuz 2018
Kırık link bildir Yorum Yaz indir (1.8 MB)

O&O ShutUp10 Güvenlik Ayarlarını Kapatma Programı

O&O ShutUp10 indir, Windows 10 işletim sistemi bilgisayarınızdaki güvenlik ve gizlilik ayarlarını yapabileceğiniz ücretsiz Windows sorun düzeltme programıdır.

Windows 10 işletim sisteminde bulunan verilerinizin izlenmesi ve gizlilik kontrollerini gerçekleştirebileceğiniz internet güvenlik programı olarak tanımlayabiliriz. Windows varsayılan ayarları ile birlikte çeşitli gizlilik ayarlarına ve verilerinizin izlenmesine onay vermiş oluyorsunuz. Bu yüzden dolayı tüm hareketleriniz takip edilebiliyor.

O&O ShutUp10 sayesinde Windows 10 ayarlarını düzeltebiliyor, hangi ayarı yapabileceğiniz ve diğer güvenlik – gizlilik ayarlarını kolayca bulabiliyorsunuz. Windows sorun düzeltme programını bilgisayarınıza yüklemenize gerek kalmadan doğrudan çalıştırabiliyorsunuz. Program bir antspy aracı olarak faliyet göstermektedir.

Güvenlik ve gizlilik ayarlarını yapabilmek için mutlaka O&O ShutUp10 programını indirmenizi tavsiye ediyorum. Ücretsiz olan program sayesinde güvenlik, uygulama gizliliği ve gizlilik sekmesi bulunuyor. Bu sekmeler altında programların çalışmasını sınırlayabilir veya etkisiz hale getirebilirsiniz. Ayrıca bazı ayarları devre dışı bırakma çeşitli sorunları çıkarabileceğinden dolayı, mutlaka tavsiye edilen ayarları kullanmanızı öneriyorum.

    Benzer Programlar

  • Program Engelleyici Program Engelleyici
    TürkçeÜcretsiz28.40 MB
  • RoboForm Password Manager RoboForm Password Manager
    İngilizceÜcretsiz21.2 Mb
  • O&O ShutUp10 HAKKINDA YORUM YAZIN