1945 Air Forces Apk indir

1945 Air Forces Apk indir

Versiyon/Sürüm7.06
LisansÜcretsiz
Dilİngilizce
Dosya Boyutu113.0 MB
ÜreticiONESOFT
İşletim SistemiAndroid
Eklenme Tarihi5 yıl önce
Güncelleme Tarihi16 Haziran 2022
Kırık link bildir Yorum Yaz Android indir APK indir

1945 Air Forces Android (Apk) Uçak Savaşları Oyunu

1945 Air Forces Apk indir, milyonlarca kişinin tercih ettiği sevilen Android uçak savaş aksiyon mobil oyunudur. 1945 Air Forces uzun senelerdir farklı yıllarda seri şeklinde yayınlanan oyun Onesoft tarafından geliştirilmiş ve yayınlanmıştır. Sade ve basit konseptli oyun, eğlendirici olduğu için sıklıkla tercih edilmektedir. 1945 Air Forces Apk Android işletim sistemli telefon ve tabletlerde rahatlıkla oynanabilmektedir.

1945 Air Forces Uçak Savaş Oyunu Özellikleri

1945 Air Forces, Android işletim sistemlerinin düşük özellikli telefon ve tabletlerinde de oynanabilmektedir. Uçak Savaş oyunu internet gereksinimi olmadan oynanabilir. Uçuş sırasında karşınıza çıkan düşman uçaklara ateş ederek kendinizi korumalı ilerlemeye devam etmelisiniz. Oyunda tercih edebileceğiniz 10’un üzerinde savaş uçağı alternatifi bulunuyor. 1945 Air Forces oyunu oyun kontrolleri basit olduğundan oynanması ve kontrolün sağlanması oldukça kolaydır.

Android Uçak Oyunu uygulamasını Android işletim sistemli mobil cihazlarınıza Play Store üzerinden indirebilirsiniz. Oyunu indirmek için ücret ödemeniz gerekmez ama dilerseniz; indirme işleminden sonra uygulama içi satın almalardan tercih edebilirsiniz. Düşük boyutlu oyun uygulaması birkaç saniye içinde cihazınıza inmiş olacaktır.

    Benzer Programlar

  • American Marksman Apk indir American Marksman Apk indir
    TürkçeÜcretsiz556 MB
  • Modern Commando Strike Mission Apk indir Modern Commando Strike Mission Apk indir
    TürkçeÜcretsiz74 MB
  • 1945 Air Forces Apk indir HAKKINDA YORUM YAZIN