1010 Color Apk indir

1010 Color Apk indir

Versiyon/Sürüm1.1.0
LisansÜcretsiz
DilTürkçe, İngilizce
Dosya Boyutu34.9 M
Üretici1010
İşletim SistemiAndroid 4.1 ve sonrası
Eklenme Tarihi5 yıl önce
Güncelleme Tarihi16 Haziran 2022
Kırık link bildir Yorum Yaz Android indir APK indir

1010! Color Android Renk Eşleştirmeli Bulmaca Oyunu

1010 Color Apk indir, Android bulmaca becerilerinin ön plana çıktığı oyunda renkleri eşleştirerek, 1010 Color farkı ile bulmaca deneyimi yaşadığınız eşsiz bir Android bulmaca oyunudur.

1010! Color apk, zaman geçirmek için keyif veren bir oyundur. Özellikle eşleştirme oyunlarından keyif alanlara hitap eden bu özel oyunun pek çok kişi tarafından severek oynandığı görülmektedir. Renkli, eğlenceli, zaman geçirmek için ideal bir oyun arayanlara 1010! Color oyundan daha iyisi önerilemez. Herhangi bir heyecan ve gerginlik olmadan dilediğiniz her yerde oynayabileceğiniz bu oyunu durakta, metroda, otobüste, sınıfta ve pek çok yerde sakince oynayabilirsiniz.

1010! Color Apk İndir

1010! Color oyun uygulaması, android işletim sistemine sahip cihazlarla uyumlu şekilde çalışmaktadır. Sahip olduğunuz iletişim aracınız android işletimli ise bu durumda oyunu indirebilmeniz için mobil marketinizi ziyaret edebilirsiniz. Oyunu bulduktan hemen sonra indir demeniz yeterlidir. Açılmasının ardından zaman kaybetmeden oyuna başlayabilirsiniz.

Hem oynanması hem de indirilmesi tamamıyla ücretsiz olan 1010! Color indirdikten sonra internet olmadan da kullanılabilmektedir.

1010! Color Apk Özellikler

1010! Color uygulaması, renkli blokları bir araya getirme üzerine kuruludur. Oyunda aynı renkten 3 ve daha fazla bloğu yan yana getirmeniz halinde puan alırsınız. Herhangi bir sınırlandırma olmadığı için oyunu açıp kapattığınızda da kaldığınız yerden devam edersiniz.

Tek oyuncunun siz olduğunu bilmeniz oyunda herhangi bir zamanla yarışmamanız keyif almanızı arttıracaktır. Sorunsuz şekilde oynayabilmek için birkaç deneme yapmanız yeterlidir. Temel amacınız ise ekranda ayrılmış olan ana bölgeyi temiz tutmak, olabildiğince puan biriktirmektir.

    Benzer Programlar

  • Satisgame Apk indir Satisgame Apk indir
    TürkçeÜcretsiz309 MB
  • The Superhero League Apk indir The Superhero League Apk indir
    TürkçeÜcretsiz72 MB
  • 1010 Color Apk indir HAKKINDA YORUM YAZIN