Office 2010 indir

Office 2010 indir

Versiyon/Sürüm14.0.4760.1000
LisansDeneme Sürümü
Dilİngilizce
Dosya Boyutu
ÜreticiMicrosoft
İşletim SistemiWin8/Win7/Vista/WinXP/Win2000/Win8.1/Win10
Eklenme Tarihi7 yıl önce
Güncelleme Tarihi30 Temmuz 2019
Kırık link bildir Yorum Yaz indir ()

Microsoft Office 2010 Ofis Programı

Office 2010 indir, Microsoft iş hayatını kolaylaştırma için piyasaya sürdüğü en çok kullanılan hızlı, basit, etkili ve ücretsiz profesyonel ofis araçları tüm Windows bilgisayarlarda hizmet vermektedir. Gelişmiş office araçlarıyla iddasını sürdüren ve yepyeni özellikleriyle iş hayatınızı kolaylaştıracak muazzam programdır.

Dosya Senkronizeleri ile Verimliliği Artırın

Microsoft Windows 2010 Ofis Programı ile diğer ofis programlarına nazaran microsoft’un ofis programıyla fikir ve görüşlerinizi belirtip tüm problemlerinizi çözümleyebileceksiniz. Ofis programı içeriğinde Word, Excel, PowerPoint, Access, Grove, OneNote, Picture Manager, Outlook, Document Publisher İmaging, Scanning ve diğer ofis araçlarıyla tüm office ihtiyaçlarınızı layıkıyla tamamlayabiliyor.

Office 2010 sade ve kullanım kolaylığı nedeniyle Microsoft office 2016 sürümünü piyasaya sürdüğü halde halen Microsoft Office 2010 daha çok kullanım oranına sahip olmaya devam etmektedir. Birçok kullanıcının sade ve kolay kullanımı sebebiyle halen kullanılmaya devam etmektedir.

Microsoft Office Programı Ne İşe Yarar?

Ofis işlerinizi, ödevlerinizi ve diğer belgeler üzerinde işlem yapacağınız işlerde mükemmel sonuçlar elde etmenizi sağlayan bilgisayarımızın vazgeçilmez yazılımları arasında yer alan ofis araçlarıyla neler yapabiliriz. Sunum, slayt, proje ödevleri, raporlama, tablo, karışı verileri düzenleme, yazı yazma ve buna benzer belli başlı tüm işlerinizi kolayca halledebilirsiniz. Microsoft Office 2010 indirdiğinizde aşağıdaki önemli nota dikkat etmenizi rica ediyorum.

Önemli Not: Linkini paylaştığımız Mıcrosoft’un deneme sürümü paketidir. Bu nedenle bir aylık deneme sürecinden sonra satın al bağlantısı yardımıyla size uygun olan office paketini makul bir fiyata satın alabilirsiniz.

Office 2010 Program Ekran Görüntüleri

    Benzer Programlar

  • Office 2016 64 Bit Office 2016 64 Bit
    TürkçeÜcretsiz7.3 MB
  • Poet Yazı Yazma Poet Yazı Yazma
    ingilizceÜcretsiz1.56 MB
  • Office 2010 indir HAKKINDA YORUM YAZIN